Vila sa teniskim terenom i bazenom u blizini Vodica

Galerija

Vila sa teniskim terenom i bazenom u blizini Vodica

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
6
Spavaće sobe
5
Kupaonice
5
Toaleti
1
Ukupno katova
1
Površina
300m2
Površina okućnice
3.300m2
Cijena
2.000.000
ID Code :
K-5443

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
6
Spavaće sobe
5
Kupaonice
5
Toaleti
1
Ukupno katova
1
Površina
300m2
Površina okućnice
3.300m2
Cijena
2.000.000
ID Code :
K-5443

Opis

Libertas Homes ekskluzivno nudi na prodaju luksuznu vilu u blizini Vodica, savršenu za sve one koji traže miran kutak luksuza, s naglaskom na privatnost i vrhunsku rekreaciju. Ova jedinstvena vila smještena je na prostranom imanju koje je pažljivo oblikovano i uređeno kako bi pružilo maksimalnu udobnost i estetski dojam.

Imanje ove vile ističe se svojim bogatstvom sadržaja koji su namijenjeni kako za opuštanje, tako i za aktivan odmor. Veliki bazen, savršen za opuštanje i uživanje tijekom toplih ljetnih dana. Bazen je okružen prostranom terasom koja omogućava sunčanje, druženje ili uživanje u pogledu na prirodni okoliš.

Teniski teren koji pruža mogućnost za igru i rekreaciju na profesionalnoj razini.Košarkaški teren za sportske aktivnosti na otvorenom, čime vila postaje pravi sportski raj. Teren za boćanje koji je idealan za opuštanje i zabavu s prijateljima i obitelji u tradicionalnom mediteranskom duhu.

Izdvojena konoba koja pruža ugodan prostor za okupljanja i druženja. Uređena u rustikalnom stilu, konoba donosi atmosferu tradicije i gostoljubivosti, idealna za opuštanje uz obrok ili čašu vina.

Prostrano parkiralište s kapacitetom za desetak automobila, omogućava dovoljno prostora za goste i vlasnike, a sve je elegantno uklopljeno u okoliš.

Cijelo imanje je okruženo pažljivo uređenom hortikulturom koja donosi osjećaj privatnosti i mira. Bilje i drveće odabrani su kako bi stvarali ugodnu hladovinu i doprinosili općem dojmu mediteranskog vrta, stvarajući savršenu harmoniju između prirode i luksuza.

Jedna od ključnih prednosti ove vile je njena ekološka i energetska održivost. Grijanje je osigurano visokoučinkovitom toplinskom pumpom, koja osigurava optimalnu temperaturu u svim prostorijama uz minimalne troškove energije. Solarni paneli(fotonaponska elektrana) dodatno osiguravaju značajan dio električne energije potrebne za vilu, čime se postiže značajna energetska neovisnost i ekološki prihvatljivo rješenje.

Vila je podijeljena na dvije funkcionalne etaže, svaka površine po 150 m², s jednostavnim i funkcionalnim tlocrtnim rješenjem koje omogućava ugodan boravak za sve stanare. Na gornjoj etaži nalazi se pet prostranih spavaćih soba, svaka s vlastitom kupaonicom. Svaka soba nudi maksimalnu privatnost, što ovu vilu čini idealnom za veće obitelji ili za goste. Veličina soba, zajedno s vlastitim kupaonicama, osigurava luksuz i udobnost te intiman ugođaj. Prizemlje je osmišljeno kao otvoreni prostor s modernim dizajnom. Dnevni boravak u prizemlju povezan je s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući jedan cjelovit prostor savršen za druženje i svakodnevni život. Ovaj prostor izlazi na veliku terasu koja vodi do bazena, omogućujući jednostavan prijelaz između unutarnjih i vanjskih prostora. U prizemlju se također nalazi dodatna prostorija s kupaonicom i saunom, što dodatno doprinosi luksuznom osjećaju te omogućava opuštanje nakon dana provedenog na teniskom terenu ili bazenu. Sauna i prateća kupaonica osmišljene su s najmodernijom opremom, idealnom za wellness doživljaj u privatnosti vlastitog doma.

Vila se nalazi na strateški odličnoj lokaciji. Smještena u mirnom i idiličnom ambijentu, pruža potpunu privatnost i opuštanje, ali je ujedno blizu glavnih prometnica. Od mora i poznatih plaža udaljena je samo 20 minuta vožnje (19 km), što je čini savršenim izborom za one koji žele biti blizu obale, ali istovremeno uživati u miru i prirodi.

Ova luksuzna vila predstavlja jedinstvenu priliku za život u luksuznom okruženju s bogatim sadržajima za rekreaciju, uz vrhunsku energetsku učinkovitost i moderne tehničke karakteristike. S idealnim rasporedom prostorija, prostranim vanjskim prostorom i svim modernim pogodnostima, vila je savršena za obitelji, goste ili one koji žele ulagati u vrhunsku nekretninu za odmor. Blizina autoputa i mora, zajedno s mirnom lokacijom, čini ovu vilu savršenom za stalni boravak ili luksuzni odmor.

Ova jedinstvena nekretnina pruža ne samo luksuzan način života već i mogućnost uživanja u prirodi i rekreativnim aktivnostima u privatnosti vlastitog imanja.

VILA / JADRAN / PRODAJA / BAZEN

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Etažno centralno na struju
Klima uređaj
Solarni paneli
Vrt
Konoba
Vrt
Površina vrta
1500 m2
Bazen
Roštilj
Blizina sadržaja
Park
Sportski centar
Ostalo
Terasa
Namješteno
Vila
Godina izgradnje
2023 godina
Broj etaža
2
Novogradnja
Parking
Parkirna mjesta
7+
Dozvole
Energetski razred
A+
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Alarmni sustav
ADSL

Pošalji upit

Karta