Prodaja urbane vile s bazenom prvi red uz more u blizini Dubrovnika

Galerija

Prodaja urbane vile s bazenom prvi red uz more u blizini Dubrovnika

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
5
Površina
309m2
Površina okućnice
1.333m2
Cijena
3.500.000
ID Code :
K-217

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
5
Površina
309m2
Površina okućnice
1.333m2
Cijena
3.500.000
ID Code :
K-217

Opis

Na prodaju luksuzna vila smještena na jednom od dubrovačkih elafitskih otoka!

Na ukupnoj površini od 1 333 m2 smjestila se ova prekrasna rezidencija modernog stila. Nalazi se na parceli s vlastitim prilazom i samo 50 m od izlaza na vlastitu plažu.

Glavna vila se proteže na zavidnih 309 m2 raspoređenih na dvije etaže gdje se nalaze četiri spavaće sobe, pet kupaonica, prostrani dnevni boravak otvorenog tipa povezan s kuhinjom i blagovaonicom. Ono što zasigurno ostavlja bez daha je očaravajući panoramski pogled na morsko plavetnilo u kojem možete uživati iz svakog kutka ove zasigurno posebne vile. Prizor koji opušta i uz koji se želite probuditi svako jutro, s prvim zrakama sunca koji probijaju kroz velike staklene stijenke i samom prostoru daju prozračnost.

U prednjem dijelu vile je velika terasa od čak 75 m2 s prostorom za sjedenje i druženje uređena u minimalističkom stilu. U stražnjem dijelu vile nalazi se bazen te odvojen samostojeći gostinjski objekt. Gostinjska kućica ima 56 m2.

Otvoren prostor sastoji se od dnevnog boravka s kupaonicom te vlastitim izlazom na terasu od 40 m2. S obzirom na izdvojenost objekta, pruža privatnost te se može koristiti za goste ili osoblje.

Vila je potpuno opremljena pružajući maksimalnu udobnost uz pomno odabran stilski namještaj koji ističe profinjenost i eleganciju.

Cijelo imanje okruženo je zelenilom. Miris borova i mora daje dodatnu opuštajuću notu ove ultra moderne nekretnine koja je na samo 25 minuta brodske vožnje udaljena od grada Dubrovnika. Za sve ljubitelje i vlasnike vlastitih brodova važno je istaknuti da nekretnina ima vlastito pristanište.

JEDINSTVENA VILA NA TRŽIŠTU / MODERNA VILA S BAZENOM / PRVI RED UZ MORE / DUBROVNIK / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Blizina sadržaja
Prvi red do mora
Blizina mora
Ostalo
Terasa
Kuća uz more
Pogled na more
Vila
Tip kuće
samostojeća
Vrt
Bazen
Vrtna kućica

Pošalji upit

Karta