Prodaja moderne novogradnje u Svetoj Nedelji, 67 m2

Galerija

Prodaja moderne novogradnje u Svetoj Nedelji, 67 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
1
Ukupno katova
2
Površina
67,30m2
Cijena
167.577
ID Code :
S5298

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
1
Ukupno katova
2
Površina
67,30m2
Cijena
167.577
ID Code :
S5298

Opis

Libertas Homes predstavlja: Moderna Novogradnja u Strmecu, Sveta Nedelja

Libertas Homes s ponosom izdvaja iz ponude novu stambenu zgradu smještenu u Strmecu, naselju u Svetoj Nedelji, koja nudi sve pogodnosti modernog života u mirnom i zelenom okruženju.

Idealna Lokacija

Stambena zgrada nalazi se u neposrednoj blizini centra naselja Strmec Samoborski, u mirnoj ulici koja je okružena zelenilom. U krugu od 300 metara nalaze se svi bitni sadržaji poput trgovina, pekarnica, pošte, osnovne škole, doma zdravlja, ljekarne, te jezero Kipišće s brojnim dječjim sadržajima i ugostiteljskim objektima. Lokacija je također dobro povezana s gradskim prometnicama, budući da je udaljena samo 2,5 km od ulaza na autocestu A3 koja se povezuje s zapadnim dijelom i južnom obilaznicom grada Zagreba, kao i s autocestom A1.

Konstrukcija i Kvaliteta

Stambena zgrada izgrađena je s visokim standardima kvalitete. Korištena je Porotherm blok opeka u kombinaciji s armiranobetonskim serklažima i protupotresnim blokovima za sigurnost i dugovječnost. ETICS fasadni sustav s toplinskom izolacijom debljine 16 cm osigurava izvrsnu energetsku učinkovitost. Vanjska plastična stolarija s troslojnim izo staklom, plastične rolete i komarnici pružaju dodatnu udobnost i energetsku efikasnost. Unutarnja drvena stolarija i protuprovalna-protupožarna ulazna vrata s toplinskom i zvučnom izolacijom osiguravaju sigurnost i udobnost. Stanovi su opremljeni parketom i keramičkim pločicama prve klase, sanitarijama visoke kvalitete od renomiranih dobavljača, dizalicom topline, split klimatizacijskim sustavom za hlađenje, digitalnom regulacijom grijanja i hlađenja te zidnim rekuperatorima topline.

Plan Gradnje i Rezervacije

Gradnja je planirana za početak u listopadu 2024. godine, a predviđeni energetski razred je A. Do početka gradnje, odnosno pravomoćne građevinske dozvole, moguće je obaviti rezervacije.

Opis Stana

Nudimo stan na prvom katu zgrade s ukupnom neto korisnom površinom od 67,30 m². Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, kupaonice te dvije spavaće sobe. Također, stan uključuje loggiu površine 3,36 m² koja pruža dodatni prostor za opuštanje na otvorenom. Uz stan je obavezna kupnja parkirnog mjesta površine 15,50 m², što doprinosi dodatnoj udobnosti.

Za više informacija i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte. Libertas Homes s veseljem vas poziva da postanete dio ovog modernog stambenog kompleksa i uživate u savršenom spoju komfora, kvalitete i privlačne lokacije.

PRODAJA / NOVOGRADNJA / SVETA NEDELJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Lođa
Godina izgradnje
2025 godina
Tip stana
u stambenoj zgradi
Novogradnja
Dozvole
Energetski razred
A
Vlasnički list
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Parking
Natkriveno parkirno mjesto
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit

Karta