Ekskluzivno na prodaju moderna novogradnja u Svetoj Nedilji, 66m2

Galerija

Ekskluzivno na prodaju moderna novogradnja u Svetoj Nedilji, 66m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
Visoko prizemlje
Površina
65,53m2
Cijena
163.170
ID Code :
S-5296

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
Visoko prizemlje
Površina
65,53m2
Cijena
163.170
ID Code :
S-5296

Opis

Libertas Homes predstavlja modernu novogradnju u Strmecu, Svetoj Nedelji

Libertas Homes s veseljem predstavlja najnoviji projekt modernog stanovanja u Strmecu, naselju u Svetoj Nedelji. Ova luksuzna novogradnja smještena je u mirnoj ulici, koja se nalazi u neposrednoj blizini centra naselja Strmec Samoborski. Udaljenost od ključnih sadržaja poput trgovina, pekarnica, pošte, osnovne škole, doma zdravlja i ljekarne, kao i od jezera Kipišće s raznovrsnim dječjim sadržajima, čini ovu lokaciju izuzetno pogodnom za obiteljski život.

Stanova se lako može pristupiti s glavnih prometnica, budući da se zgrada nalazi samo 2,5 km od ulaza na autocestu A3, koja omogućuje brzi pristup zapadnom dijelu i južnoj obilaznici grada Zagreba, te autocesti A1.

Konstrukcija i Kvaliteta

Stambena zgrada izgrađena je prema najvišim standardima gradnje. Konstruktivno je zidana s Porotherm blok opekom, koja je dodatno ojačana armiranobetonskim serklažima i protupotresnim blokovima. Fasada je izvedena ETICS sustavom s toplinskom izolacijom debljine 16 cm, što osigurava izvrsne energetske karakteristike. Vanjska stolarija od plastike s troslojnim izo staklom, plastičnim roletama i komarnicima doprinosi energetskoj učinkovitosti i udobnosti stanovanja. Unutarnja drvena stolarija, protuprovalna i protupožarna ulazna vrata s toplinskom i zvučnom izolacijom, kao i završne obloge od parketa i keramičkih pločica prve klase, čine ovu zgradu vrhunskim izborom za sve koji traže kvalitetno stanovanje.

Plan Gradnje i Rezervacije

Gradnja stambene zgrade planirana je za početak listopada 2024. godine, a predviđeni energetski razred zgrade je A. Sve zainteresirane strane mogu već sada rezervirati svoje stanove prije početka gradnje i pravomoćne građevinske dozvole.

Opis Stana

Ovaj atraktivan stan smješten je u visokom prizemlju zgrade i nudi ukupnu neto korisnu površinu od 65,53 m². Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog prostora dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, kupaonice, dvije spavaće sobe te terase površine 6,59 m². Uz stan je obavezna kupnja parkirnog mjesta površine 15,50 m², čime se osigurava dodatna pogodnost i udobnost za stanare.

Libertas Homes ponosno predstavlja ovu modernu novogradnju, koja predstavlja izuzetnu priliku za udobno i kvalitetno stanovanje u srcu Strmeca, Svetoj Nedelji. Pozivamo vas da nas kontaktirate za više informacija i rezervacije.

PRODAJA / NOVOGRADNJA / STRMEC / SVETA NEDILJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Terasa
Godina izgradnje
2025 godina
Novogradnja
Dozvole
Energetski razred
A
Vlasnički list
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Parking
Natkriveno parkirno mjesto
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit

Karta