Prodaje se moderna novogradnja u Svetoj Nedelji, 46 m2

Galerija

Prodaje se moderna novogradnja u Svetoj Nedelji, 46 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
1
Ukupno katova
2
Površina
45,96m2
Cijena
114.440
ID Code :
S-5297

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
1
Ukupno katova
2
Površina
45,96m2
Cijena
114.440
ID Code :
S-5297

Opis

Libertas Homes predstavlja: Moderna novogradnja u Strmecu, Sveta Nedelja

Libertas Homes s ponosom izdvaja iz ponude novu i atraktivnu novogradnju smještenu u Strmecu, naselju u Svetoj Nedelji. Ova stambena zgrada nalazi se u mirnoj ulici u neposrednoj blizini centra naselja Strmec Samoborski, okružena zelenilom i pruža savršenu ravnotežu između urbanog i mirnog života.

Lokacija i Okruženje

Zgrada se smjestila na izuzetno povoljnoj lokaciji, s lako dostupnim svim bitnim sadržajima unutar kruga od 300 metara. U blizini se nalaze trgovine, pekarnice, pošta, osnovna škola, dom zdravlja, ljekarna te jezero Kipišće s brojnim dječjim sadržajima i ugostiteljski objekti. Uz to, udaljenost od ulaza na autocestu A3 je samo 2,5 km, što omogućuje brz i jednostavan pristup zapadnom dijelu i južnoj obilaznici grada Zagreba, kao i autocesti A1.

Konstrukcija i Kvaliteta

Stambena zgrada građena je s visokim standardima kvalitete. Koristi Porotherm blok opeku u kombinaciji s armiranobetonskim serklažima i protupotresnim blokovima za dodatnu sigurnost i dugovječnost. ETICS fasadni sustav s toplinskom izolacijom debljine 16 cm osigurava izvrsnu energetsku učinkovitost, dok vanjska plastična stolarija s troslojnim izo staklom, plastičnim roletama i komarnicima doprinosi udobnosti i energetskoj efikasnosti. Unutarnja drvena stolarija, protuprovalna i protupožarna ulazna vrata s toplinskom i zvučnom izolacijom te završne obloge od parketa i keramičkih pločica prve klase upotpunjuju kvalitetu stanovanja. Uz to, stanovi su opremljeni sanitarijama visokih standarda, dizalicom topline, split klimatizacijskim sustavom za hlađenje, digitalnom regulacijom grijanja i hlađenja, te zidnim rekuperatorima topline.

Plan Gradnje i Rezervacije

Planirani početak gradnje predviđen je za listopad 2024. godine, s energetskim razredom A. Do početka gradnje, odnosno pravomoćne građevinske dozvole, moguće je obaviti rezervacije za stanove.

Opis Stana

Predstavljamo stan na prvom katu zgrade, s ukupnom neto korisnom površinom od 45,96 m². Stan se sastoji od ulaznog prostora, otvorenog prostora dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, kupaonice te dvije spavaće sobe. U sklopu stana obavezna je kupnja parkirnog mjesta površine 15,50 m², što dodatno doprinosi komoditetu stanovanja.

Libertas Homes nudi ovaj savršeni stan za sve one koji traže udobnost, kvalitetu i mirnu lokaciju u blizini svih važnih sadržaja. Za više informacija i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte.

PRODAJA / NOVOGRADNJA / SVETA NEDELJA / ZAGREB

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Terasa
Godina izgradnje
2025 godina
Novogradnja
Dozvole
Vlasnički list
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Parking
Natkriveno parkirno mjesto
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit

Karta