Prodaja moderne novogradnje u Svetoj Nedelji, 41 m2

Galerija

Prodaja moderne novogradnje u Svetoj Nedelji, 41 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
2
Spavaće sobe
1
Kupaonice
1
Kat
Visoko prizemlje
Površina
40,78m2
Cijena
101.542
ID Code :
S-5293

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
2
Spavaće sobe
1
Kupaonice
1
Kat
Visoko prizemlje
Površina
40,78m2
Cijena
101.542
ID Code :
S-5293

Opis

Libertas Homes s ponosom predstavlja novu modernu novogradnju u Strmecu, Svetoj Nedelji. Ova atraktivna stambena zgrada smještena je u mirnoj ulici u neposrednoj blizini centra naselja Strmec Samoborski, okružena zelenilom i blizu svih ključnih sadržaja.

Stambena zgrada nalazi se samo 300 metara od trgovine, pekarnice, pošte, osnovne škole, doma zdravlja, ljekarne, jezera Kipišće sa raznim dječjim sadržajima i ugostiteljskih objekata. Lokacija je izuzetno dobro povezana s glavnim prometnicama, udaljena je 2,5 km od ulaza na autocestu A3, koja omogućuje brz pristup zapadnom dijelu i južnoj obilaznici grada Zagreba, kao i autocesti A1.

Zgrada je građena koristeći visoke konstruktivne standarde. Zidana je Porotherm blok opekom s armiranobetonskim serklažima i protupotresnim blokovima. Fasada je izvedena ETICS sustavom s toplinskom izolacijom debljine 16 cm. Vanjska stolarija je plastična s troslojnim izo staklom, roletama i komarnicima, dok je unutarnja stolarija drvena. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna, s toplinskom i zvučnom izolacijom. Završne obloge uključuju parket i keramičke pločice prve klase, a sanitarna oprema dolazi od renomiranih dobavljača. Grijanje i hlađenje su omogućeni dizalicom topline, split klimatizacijskim sustavom, digitalnom regulacijom i zidnim rekuperatorima topline.

Planirani početak gradnje predviđa se za listopad 2024. godine, s očekivanim energetskim razredom A. Do početka gradnje, odnosno pravomoćne građevinske dozvole, primamo rezervacije.

Opis stana:

Stan se nalazi u visokom prizemlju zgrade i ima ukupnu neto korisnu površinu od 40,78 m². Sastoji se od ulaznog prostora, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, kupaonice, spavaće sobe i terase površine 6,25 m². Uz stan je obavezna kupnja parkirnog mjesta površine 15,50 m².

Za sve dodatne informacije i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte. Ova nekretnina nudi savršeni spoj udobnosti i moderne gradnje u jednoj od najtraženijih lokacija.

PRODAJA / NOVOGRADNJA / STRMEC / SVETA NEDELJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Terasa
Godina izgradnje
2025 godina
Novogradnja
Dozvole
Energetski razred
A
Vlasnički list
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Parking
Natkriveno parkirno mjesto
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit

Karta