Prodaje se građevinsko zemljište s projektom za dvije kuće u Samoboru

Galerija

Prodaje se građevinsko zemljište s projektom za dvije kuće u Samoboru

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
896m2
Cijena
125.000
ID Code :
Z-5311

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
896m2
Cijena
125.000
ID Code :
Z-5311

Opis

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište ukupne površine 896 m² u mirnom i zelenom dijelu Samobora. Zajedno sa zemljištem dolazi i projekt za izgradnju dvije moderne, samostojeće obiteljske kuće, osmišljen da zadovolji potrebe suvremenog obiteljskog života, pružajući idealnu kombinaciju estetike, funkcionalnosti i privatnosti.

Zemljište je podijeljeno na dvije parcele od po 450 m², a neto korisna površina svake kuće iznosi 150 m². Svaka kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze ulazni prostor, kupaonica, kuhinja sa spremištem te prostrani dnevni boravak s blagovaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu koja se nalazi sa stražnje strane kuće, pružajući privatnost i mir. Na katu se nalazi hodnik, kupaonica te tri spavaće sobe, od kojih svaka ima izlaz na jednu od dvije terase ukupne površine 29 m².

Ova nekretnina nalazi se na atraktivnoj lokaciji, idealnoj za investitore ili obitelji koje traže miran život u prirodnom okruženju. Samobor je poznat po svom zelenilu i spokojnom načinu života, što ovo zemljište čini savršenim izborom za one koji cijene privatnost i prirodu. Ovaj projekt predstavlja izvrsnu priliku za izgradnju doma iz snova. Za više informacija i uvid u projektnu dokumentaciju, slobodno me kontaktirajte.

PRODAJA / NOVOGRADNJA / PRILIKA / SAMOBOR

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Gradski vodovod
Asfaltni put
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
stambeno
Dozvole
Građevinska dozvola
Vlasnički list

Pošalji upit