Prodaja renoviranog hotela u zaštićenoj zoni Rijeke Dubrovačke

Galerija

Prodaja renoviranog hotela u zaštićenoj zoni Rijeke Dubrovačke

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
14
Spavaće sobe
12
Kupaonice
12
Toaleti
2
Površina
600m2
Površina okućnice
190m2
Cijena
Na upit
ID Code :
K-184

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
14
Spavaće sobe
12
Kupaonice
12
Toaleti
2
Površina
600m2
Površina okućnice
190m2
Cijena
Na upit
ID Code :
K-184

Opis

Libertas Homes ekskluzivno iz svoje brižno i odgovorno selektirane ponude za prodaju izdvaja i posebno naglašava hotel s 12 soba i vlastitim restoranom i to u Rijeci dubrovačkoj, unikatnom dijelu prirode, području zavidno velike kulturne baštine Dubrovačke Republike i mjestu mira i jedinstvenog opuštanja.

Hotel s iznimno specifičnim projektom rađen u sklopu kuće stare preko 100 godina i taj je zahvat izveden nedavne 2018. godine. Dobiveno je moderno i sukladno ambijentu umirujuće i decentno uređeno 12 soba s vlastitim kupaonicama. U prizemlju je provedeno centralno grijanje, koje još posjeduje i sanitarne čvorove, dok su katovi klimatizirani. Atraktivnost objekta je svakako i restoran, čija terasa je doslovno priljubljena uz najkraću svjetsku rijeku Omblu, hrvatski krški fenomen. Sve to u impozantno lijepom i raznolikom pet kilometara dugačkom zaljevu.

Hotel je uhodane turističke djelatnosti i ta činjenica je i veliki benefit. Uz još mogućnosti strategijskog djelovanja u više pravaca, gledajući dodatnu promidžbu svih ukupnosti, kao što su već navedeno pažljivo i kvalitetno izvedeno renoviranje, lokaciju kojoj u prilog ide i narav istinskog odmora u jednom od 12 zaštićenih prirodnih prostora u Hrvatskoj, bogatstvo spomeničke baštine i duha čak 24 ljetnikovca iz doba slavne Dubrovačke Republike od kojih neki datiraju iz 15. i 16. stoljeća, brojne šetnice uz rijeku ili obližnje atraktivne brdske staze, te blizina ACI marine i izvanredna povezanost s Dubrovnikom, UNESCO-vim i jadranskim biserom s mnoštvom potrebnih i također raznovrsnih i luksuznih sadržaja, blizina Elafitskog otočja, Dubrovačke zračne luke i ostalih izvrsnosti.

Svakako treba naglasiti da uz restoransku terasu, objekt posjeduje još jednu terasu pokraj hotela, te jednu na prvom katu istog. Devet parkirnih mjesta je dostupno gostima, kao i vez za plovila kojima je dopušten pristup do četiri metra dubine gaza.

Svakako je riječ o izuzetno potentnoj i objektivno vrlo vrijednoj turističkoj investiciji u uhodani turistički biznis, na praktično novom smještajnom objektu, a moguća je i kupnja samog objekta u svojstvu fizičke osobe - budućeg vlasnika, koji bi također pronašao izuzetnu motivacijsku injekciju za posjed nekretnine visoke razine unikatnosti, te svakako unikatnosti jedne od rijetkih lokacija u Hrvatskoj, koja nudi duh zaštićene prirode, bogate povijesti, razvijenog turizma, blizinu gigantskog turističkog diva Dubrovnika, uz još brojne objektivne prednosti i subjektivnu ležernost i propuštenost svih ovih čari budućim gostima. CIJENA NA UPIT!

RIJETKOST NA TRŽIŠTU

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Vrt
Konoba
Blizina sadržaja
Park
Trgovina
Prvi red do mora
Javni prijevoz
Blizina mora
Ostalo
Terasa
Namješteno
Pogled na more
Površina terase
80 m2
Godina zadnje adaptacije
2018 godina
Tip kuće
u nizu
Parking
Parkirna mjesta
7+
Vanjsko ne-natkriveno mjesto
Dozvole
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola

Pošalji upit

Karta