Prodaje se stan za adaptaciju na izvrsnoj lokaciji

Galerija

Prodaje se stan za adaptaciju na izvrsnoj lokaciji

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice bez WC-a
1
Toaleti
1
Kat
6
Ukupno katova
6
Površina
67m2
Cijena
215.000
ID Code :
S-5473

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice bez WC-a
1
Toaleti
1
Kat
6
Ukupno katova
6
Površina
67m2
Cijena
215.000
ID Code :
S-5473

Opis

Libertas Homes predstavlja novu nekretninu u ponudi, smještenu u zagrebačkom naselju Travno, u Ulici Božidara Magovca. Stan se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u odlično održavanoj stambenoj zgradi s liftom, koja broji ukupno šest katova, a stan je pozicioniran na zadnjem, šestom katu. Zgrada je uredna i dobro održavana, pružajući budućim vlasnicima ugodan i siguran životni prostor.

Stan se prostire na funkcionalnom rasporedu te se sastoji od hodnika koji vodi u prostrani dnevni boravak, idealan za opuštanje i druženje. Kuhinja s blagovaonicom omogućava praktičnu pripremu i konzumaciju obroka, dok dvije spavaće sobe pružaju dovoljno prostora za obitelj. Kupaonica je odvojena od toaleta, što doprinosi praktičnosti svakodnevnog korištenja. Iz stana se izlazi na balkon, koji nudi mogućnost uživanja na otvorenom.

Stan je predviđen za potpunu adaptaciju, što omogućava novim vlasnicima priliku da ga urede prema vlastitim željama i potrebama. Njegova atraktivna lokacija dodatno je naglašena blizinom svih bitnih sadržaja poput javnog prijevoza, dječjih vrtića, škola, trgovina, restorana i doma zdravlja, što ga čini izuzetno pogodnim za obiteljski život.

Ova nekretnina predstavlja sjajnu priliku za investiciju i prilagodbu prostora prema osobnim preferencijama, uz izvrsnu povezanost s ostatkom grada te dostupnost svih potrebnih sadržaja u neposrednoj blizini.

PRODAJA / STAN / TRAVNO

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Gradski vodovod
Asfaltni put

Pošalji upit

Karta