Prodaje se stan u Korčuli s pogledom na more

Galerija

Prodaje se stan u Korčuli s pogledom na more

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Kat
1
Ukupno katova
2
Površina
89m2
Cijena
240.000
ID Code :
S-404

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Kat
1
Ukupno katova
2
Površina
89m2
Cijena
240.000
ID Code :
S-404

Opis

Prodaje se stan s prekrasnim pogledom na more, smješten u užoj okolici grada Korčule. Udaljenost od centra grada iznosi samo pet minuta vožnje automobilom ili otprilike petnaest minuta hoda. Ovaj prostrani stan, površine 89 m², nudi udoban životni prostor te predstavlja izvrsnu priliku za obitelj ili investiciju s turističkim potencijalom.

Stan se sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, iz kojih se izlazi na balkon s očaravajućim pogledom na more. Balkon je opremljen sjedećom garniturom i stolom, što ga čini idealnim mjestom za uživanje na svježem zraku uz nezaboravne morske pejzaže.

Stan ima tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju izlaz na drugi balkon, također s prekrasnim pogledom na more. Uz to, stan raspolaže s dvije kupaonice, što dodatno doprinosi udobnosti i funkcionalnosti.

Nekretnini također pripada terasa opremljena kamenom klupom i stolom, kao i vrt površine 30 m², koji pružaju dodatni prostor za opuštanje na otvorenom.

Iako stan nema vlastito parkirališno mjesto, u neposrednoj blizini, na svega minutu hoda, nalazi se mali javni parking koji koriste vlasnici ovog i okolnih apartmana. Stan je klimatiziran, no klima-uređaj se nalazi isključivo u dnevnom boravku.

Zahvaljujući iznimno povoljnoj lokaciji, stan je udaljen samo pet minuta hoda od najbliže plaže. Zbog svojeg položaja i prekrasnih pogleda na more, stan ima velik turistički potencijal, što ga čini izvrsnom prilikom za ulaganje u najam tijekom turističke sezone.

Za više informacija i dogovor za razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za kupnju stana na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Korčuli!

NOVO U PONUDI/STAN/GRAD KORČULA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Gradski vodovod
Asfaltni put
Klima uređaj
Vrt
Vrt
Blizina sadržaja
Trgovina
Javni prijevoz
Blizina mora
Ostalo
Balkon
Pogled na more
Dozvole
Uporabna dozvola
Tehnika
Internet
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Stan se prodaje namješten

Pošalji upit

Karta