Prodaje se novoizgrađena kuća u gradu Korčuli

Galerija

Prodaje se novoizgrađena kuća u gradu Korčuli

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
1
Površina
89m2
Površina okućnice
397m2
Cijena
350.000
ID Code :
K-266

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
1
Površina
89m2
Površina okućnice
397m2
Cijena
350.000
ID Code :
K-266

Opis

Prodaje se novoizgrađena kuća u gradu Korčuli, smještena na čestici od 397 m² na mirnoj lokaciji, svega nekoliko minuta vožnje od centra grada i pet minuta hoda od mora. Kuća ima površinu od 89 m² te se odlikuje izvrsnim i funkcionalnim rasporedom prostora. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka i kuhinje s izlazom kliznim vratima na natkrivenu terasu. Uz to, kuća ima tri spavaće sobe, WC, kupaonicu i ostavu. Potkrovlje može poslužiti kao dodatna ostava, a postoji i mogućnost izgradnje kata i visokog potkrovlja. U slučaju nadogradnje kata, već su postavljeni priključci za vodu i struju.

Instalacije za klimatizaciju provedene su u svim sobama. Ispred kuće nalazi se parkirni prostor dovoljan za tri automobila. Kuća je priključena na električnu energiju i vodu te ima septičku jamu. Vanjski priključci za vodu nalaze se s obje strane kuće, što olakšava održavanje vrta i okućnice.

Kuća ima veliki vrt koji pruža dodatni prostor za uživanje na otvorenom. Natkrivena terasa i vrt savršeni su za opuštanje i druženje na svježem zraku. Lokacija je izvrsna, idealna za miran obiteljski život, a ujedno blizu svih potrebnih sadržaja.

Kuća se prodaje u visokoj fazi gradnje, što znači da je potrebno postaviti podove, fasadu i namještaj prema vlastitim željama. Ova nekretnina pruža izvrsnu priliku za prilagodbu završnih radova prema vašim potrebama i ukusu.

NOVOGRADNJA/ KUĆA/ GRAD KORČULA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Telefon
Asfaltni put
Vrt
Vrt
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Udaljenost od mora
500 m
Banka
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Blizina mora
Ostalo
Godina izgradnje
2024 godina
Broj etaža
prizemnica
Tip kuće
samostojeća
Novogradnja
Parking
Parkirna mjesta
2
Dozvole
Vlasnički list
Lokacijska dozvola

Pošalji upit

Karta