Prodaje se kuća u Hodilju prvi red do mora, savršena investicija na Pelješcu

Galerija

Prodaje se kuća u Hodilju prvi red do mora, savršena investicija na Pelješcu

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
18
Spavaće sobe
9
Kupaonice
9
Površina
281,44m2
Cijena
305.000
ID Code :
K-262

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
18
Spavaće sobe
9
Kupaonice
9
Površina
281,44m2
Cijena
305.000
ID Code :
K-262

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja kuću u Hodilju, savršenu kao investiciju. Kuća se proteže na četiri etaže i ima ukupnu kvadraturu od 281,44 m². Sastoji se od suterena, prizemlja, prvog kata i drugog kata.

U suterenu se nalaze stubište, ostava i natkriveni prolaz, ukupne površine 34,18 m². Prizemlje obuhvaća stambeni prostor s tri sobe, tri lođe i tri kupaonice, ukupne površine 82,36 m². Prvi kat također ima tri sobe, tri lođe i tri kupaonice, ukupne površine 82,45 m², a isti raspored i površinu ima i drugi kat.

Ova nekretnina je pogodna za renovaciju i može se prodavati kao cjelina ili se mogu etažirati tri zasebna stana. Hodilje je poznato turističko mjesto na Pelješcu, smješteno blizu mora, što dodatno povećava atraktivnost ove nekretnine. Lokacija je idealna za ljubitelje gastronomije, jer je poznata po vrhunskim kamenicama i vinima. Ovdje možete uživati u autentičnom dalmatinskom ugođaju i bogatoj ponudi lokalnih specijaliteta.

Blizina mora čini ovu nekretninu idealnom za turizam i odmor. Mogućnost etažiranja pruža priliku za izdvajanje tri zasebna stana, što omogućava različite investicijske mogućnosti. Etažirani stanovi bi se mogli prodavati odvojeno po cijeni od 120.000,00 € za prvi i drugi kat te 110.000 € za prizemlje.

Kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite razgledavanje ove nekretnine. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik nekretnine u jednom od najljepših dijelova Pelješca!

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Blizina sadržaja
Pošta
Banka
Prvi red do mora
Blizina mora
Ostalo
Kuća uz more
Pogled na more
Kuća za adaptaciju
Broj etaža
višekatnica
Parking
Vanjsko ne-natkriveno mjesto

Pošalji upit

Karta