Prodaja impresivnog građevinskog zemljišta u Orešju u Svetoj Nedelji

Galerija

Prodaja impresivnog građevinskog zemljišta u Orešju u Svetoj Nedelji

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
2.800m2
Cijena
195.000
ID Code :
Z-5011

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
2.800m2
Cijena
195.000
ID Code :
Z-5011

Opis

Libertas Homes predstavlja!

Na prodaju je zemljište u Orešju, Svetoj Nedelji, površine 2800 m2 s građevinskom dozvolom, koje nudi izvanrednu priliku za investiciju ili izgradnju vašeg doma. Smješteno uz glavnu cestu, ovo zemljište pruža mogućnost gradnje do 800 m2 bruto razvijene površine (BRP-a), što ga čini izuzetno primamljivim za razne stambene ili poslovne projekte.

Lokacija je iznimno povoljna, posebno za obiteljske kuće ili manje stambene zgrade, s obzirom na blizinu Podsuseda (ZET zona) i pristupačnost svim bitnim sadržajima. Svi potrebni priključci poput vode, struje, plina i kanalizacije već su prisutni duž ceste, što olakšava proces gradnje i čini ga ekonomičnijim.

Osim toga, zemljište se nalazi u mirnom i pitoresknom okruženju, pružajući budućim vlasnicima ili stanarima miran i ugodan životni prostor. Blizina prirode i urbanog područja čini ovu lokaciju idealnim spojem za sve one koji žele udoban životni stil uz blizinu gradske vreve.

Uz sve ove prednosti, ovo zemljište predstavlja izvrsnu investicijsku priliku s potencijalom za rast i valorizaciju u budućnosti. Za sve dodatne informacije i dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ovog fantastičnog komada nekretnine i ostvarite svoje snove o idealnom domu ili investiciji.

SVETA NEDELJA / ZEMLJIŠTE / ZAGREB / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Igralište
Javni prijevoz
Ostalo
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
stambeno

Pošalji upit

Karta