Prodaja dvojne ruševne kuće na otoku Lopudu kraj Dubrovnika

Galerija

Prodaja dvojne ruševne kuće na otoku Lopudu kraj Dubrovnika

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Površina
838m2
Cijena
750.000
ID Code :
K-254

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Površina
838m2
Cijena
750.000
ID Code :
K-254

Opis

Ekskluzivno iz agencijske ponude predstavljamo jedinstvenu priliku za stjecanje prekrasnog imanja smještenog na šarmantnom otoku Lopudu, nedaleko od Dubrovnika.

Ovo izvanredno imanje prostire se na dvojnu ruševnu kuću od 241 m2 te ukupno 838 m2 okolnog zemljišta. Pruža nevjerojatnu priliku za stvaranje vašeg vlastitog raja pod suncem.

Otok Lopud je poznat po svojoj nevjerojatnoj ljepoti, bogatoj baštini i prekrasnim pješčanim plažama. Povezan je brodskom linijom s Dubrovnikom i najposjećeniji je upravo u ljetnim mjesecima, kad njegova čarolija dostiže vrhunac. Lokacija predstavlja idealno mjesto za uživanje i opuštanje dok istražujete šarmantne kutke ovog prekrasnog otoka.

Posjed se nalazi nedaleko od centra mjesta, pružajući vam privatnost i udobnost istovremeno. Ono što čini ovu ponudu još primamljivijom jest mogućnost obnove kuće na svoj način. Imajte priliku oblikovati cijelo imanje prema vašim željama i stvoriti oazu koja odražava vaš stil i ukus.

Ne propustite priliku da postanete vlasnikom imanja na jednom od najljepših elafitskih otoka i jadranske obale općenito.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više.

JEDINSTVENA PRILIKA / OTOK LOPUD KRAJ DUBROVNIKA / PRODAJA RUŠEVNE KUĆE I ZEMLJIŠTA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Blizina mora
Ostalo
Kuća uz more
Kamena kuća
Dozvole
Vlasnički list

Pošalji upit

Karta