Prodaja stana u prizemlju na Trešnjevci

Galerija

Prodaja stana u prizemlju na Trešnjevci

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
Prizemlje
Površina
45m2
Cijena
121.000
ID Code :
S-5419

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
Prizemlje
Površina
45m2
Cijena
121.000
ID Code :
S-5419

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

Prodaje se atraktivan stan smješten u niskom prizemlju, na jednoj od najpoželjnijih lokacija na Trešnjevci. Stan nudi savršen spoj modernog dizajna, funkcionalnosti i praktičnosti, što ga čini idealnim izborom za obitelji, studente, ali i kao izvrsnu investicijsku priliku.

Stan je u potpunosti renoviran 2024. godine, uz korištenje visokokvalitetnih materijala i pažnju na svaki detalj. Novi vlasnici mogu biti sigurni da će uživati u suvremenom, potpuno uređenom prostoru bez potrebe za dodatnim ulaganjima. Vlasništvo i uporabna dozvola su uredni, što dodatno olakšava proces kupoprodaje.

Površina stana iznosi 45 m², a pametno osmišljen raspored prostorija uključuje dvije udobne spavaće sobe, zaseban dnevni boravak te praktičnu spremnicu. Ovaj stan nudi sve što je potrebno za ugodan život, s prostranim i svijetlim prostorijama koje pružaju dovoljno prostora za opuštanje i druženje.

Lokacija stana je izvanredna, smještena samo 400 metara od Trešnjevačkog trga, što znači da su svi potrebni sadržaji doslovno na dohvat ruke. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine, kafići, restorani, škole, parkovi, kao i sve druge usluge koje čine svakodnevni život praktičnim i ugodnim. Blizina javnog prijevoza omogućuje brzu povezanost s ostatkom grada, što je dodatna prednost za one koji se svakodnevno kreću kroz Zagreb.

Stan je također odlična investicijska prilika. Zahvaljujući atraktivnoj lokaciji i modernom uređenju, stan je iznimno privlačan potencijalnim najamnicima, bilo da se radi o studentima, mladim profesionalcima ili manjim obiteljima.

Ovaj stan predstavlja rijetku priliku na tržištu nekretnina, kombinirajući vrhunsku lokaciju, potpuno renoviran interijer i odličan investicijski potencijal. Ne propustite priliku za kupnju ovog izvanrednog stana na Trešnjevci – kontaktirajte nas za više informacija ili dogovorite termin razgledavanja.

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Grijalice i radijatori na struju
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Godina zadnje adaptacije
2024 godina
Broj etaža
jednoetažni
Tip stana
u stambenoj zgradi
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Tehnika
Portafon
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Tuš kabina

Pošalji upit

Karta