Prodaja stana na Srednjacima

Galerija

Prodaja stana na Srednjacima

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
2
Spavaće sobe
1
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
9
Ukupno katova
10
Površina
45,52m2
Cijena
175.000
ID Code :
S-5399

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
2
Spavaće sobe
1
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
9
Ukupno katova
10
Površina
45,52m2
Cijena
175.000
ID Code :
S-5399

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

Prodaje se funkcionalan i udoban stan koji se sastoji od hodnika, dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje i kupaonice. Stan je kompletno adaptiran 2008. godine, što je uključivalo zamjenu svih instalacija, ugradnju PVC prozora, postavljanje novih pločica, brušenje i lakiranje parketa te ugradnju protuprovalnih vrata. Namještaj je rađen po mjeri, čime je osigurano puno skladišnog prostora i maksimalno iskorišten prostor. Stan je potpuno namješten i opremljen, a sve je uključeno u cijenu.

Hodnik je osmišljen kao funkcionalan prostor s mnogo prostora za odlaganje. Dnevna soba je svijetla i prostrana, idealna za opuštanje. Spavaća soba je udobna i mirna, opremljena namještajem rađenim po mjeri koji optimizira prostor. Kuhinja je potpuno opremljena, moderna i praktična, zadovoljavajući sve vaše potrebe za kuhanjem. Kupaonica je uređena modernim sanitarijama i keramikom, pružajući suvremeni i elegantan izgled. Uz stan dolazi i spremište u podrumu koje pruža dodatni prostor za pohranu.

Namještaj rađen po mjeri osigurava puno skladišnog prostora i maksimalno iskorištava svaki kutak stana. Stan je u potpunosti namješten i sve što vidite uključeno je u cijenu. Parket je brušen i lakiran te je u izvrsnom stanju, dok PVC prozori osiguravaju dobru izolaciju. Protuprovalna vrata pružaju dodatnu sigurnost za stanare. Javni parking je besplatan i lako dostupan u blizini zgrade.

Zgrada nije pretrpjela nikakva oštećenja u potresu i ima valjanu uporabnu dozvolu. Stan se nalazi u blizini svih potrebnih sadržaja za svakodnevni život, s odličnom prometnom povezanošću, uključujući blizinu tramvajske zone. U blizini su također i obrazovne institucije poput Studentskog doma Stjepan Radić i Kineziološkog fakulteta.

Ovaj stan pruža sve što vam je potrebno za udoban i kvalitetan život u mirnom i dobro povezanom dijelu grada. Idealno je za studente, mlade parove ili pojedince koji traže praktičan i potpuno opremljen dom. Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovorite razgledavanje.

PRODAJA / STAN / SREDNJACI

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Centralno grijanje
Gradski vodovod
Asfaltni put
Sustav grijanja
Gradska toplana
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Godina izgradnje
1969 godina
Tip stana
u stambenoj zgradi
Lift
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Uporabna dozvola
Vrt
Spremište/šupa
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Tuš kabina

Pošalji upit

Karta