Prodaje se stan na Ribnjaku, Gold Residence, 154 m2

Galerija

Prodaje se stan na Ribnjaku, Gold Residence, 154 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
3
Toaleti
1
Kat
1
Ukupno katova
5
Površina
153,92m2
Cijena
1.229.821
ID Code :
S-5251

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
3
Toaleti
1
Kat
1
Ukupno katova
5
Površina
153,92m2
Cijena
1.229.821
ID Code :
S-5251

Opis

Libertas Homes predstavlja peterosoban stan na prvom katu luksuzne novogradnje Gold Residence, smještene uz park Ribnjak. Ovaj prestižni projekt renomiranog investitora nudi vrhunski spoj moderne arhitekture, visokokvalitetne izrade i jedinstvene lokacije u samom srcu Zagreba.

Objekt se sastoji od ukupno 17 stambenih jedinica, raspoređenih na katovima od prvog do petog. Stanovi su dvostrane orijentacije, od četverosobnih do šesterosobnih, osiguravajući prostranost i optimalno prirodno osvjetljenje. Na etažama od prvog do četvrtog kata nalaze se po četiri stana, organizirana prema principu dva stana po stubištu, dok se na petom katu nalazi jedan veći, luksuzni stan.

Stan na prvom katu prostire se na neto površini od 135,44 m² i nudi savršen balans između prostranosti i funkcionalnosti. Sastoji se od ulaznog prostora, open space kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, četiri spavaće sobe, tri kupaonice, toaleta, ostave, garderobe te loggie površine 6,85 m² (obračunski 5,14 m²). Poseban adut ovog stana je prekrasan privatni vrt površine 108,20 m², idealan za opuštanje i druženje na otvorenom.

Uz stan dolazi i spremište od 5,08 m² (obračunski 2,54 m²).

Pozicioniranje stanova unutar objekta pažljivo je osmišljeno kako bi pružilo maksimalnu udobnost i luksuz. Prostori dnevnog boravka i blagovanja smješteni su na uličnoj strani, s izlazom na loggie (erkeri) koje nude izvanredan pogled na park Ribnjak i Zagrebačku katedralu. Spavaće sobe orijentirane su prema mirnoj dvorišnoj strani, osiguravajući privatnost i tišinu.

Stan je opremljen najmodernijom tehnologijom sustava pametne kuće "Crestron", koja omogućuje pametno upravljanje rasvjetom, roletama, grijanjem i hlađenjem. Luksuzni dizajn stambeno-poslovne zgrade naglašava visoku razinu kvalitete života u centru grada.

Gradnja je izvedena prema najvišim standardima, uključujući energetski certifikat A+, Schuco aluminijsku stolariju te fasadu izvedenu kao dvostruki element tipa KFK DS-MG s dodatnim vanjskim staklom. Između vanjskog i unutarnjeg stakla nalazi se screen rolo, koji dodatno doprinosi estetici i funkcionalnosti objekta.

Ovaj stan nudi jedinstvenu priliku za luksuzni život u jednom od najprestižnijih dijelova Zagreba, kombinirajući vrhunsku tehnologiju, sofisticirani dizajn i nenadmašnu lokaciju.

PRODAJA / RIBNJAK / ZAGREB / GOLD RESIDENCE

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Vrt
Vrt
Površina vrta
108 m2 m2
Dvorište/vrt
Spremište/šupa
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Lođa
Lift
Novogradnja
Orijentacija stana
Sjever
Zapad
Istok
Dozvole
Energetski razred
A+
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Parking
Garaža
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Kada
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit