Prodaja stana na Ribnjaku, Gold Residence, 135 m2

Galerija

Prodaja stana na Ribnjaku, Gold Residence, 135 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Toaleti
1
Kat
4
Ukupno katova
5
Površina
134,78m2
Cijena
1.076.892
ID Code :
S-5255

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Toaleti
1
Kat
4
Ukupno katova
5
Površina
134,78m2
Cijena
1.076.892
ID Code :
S-5255

Opis

Libertas Homes predstavlja peterosoban stan na trećem katu luksuzne novogradnje Gold Residence, smještene uz park Ribnjak. Ovaj vrhunski projekt renomiranog investitora nudi izuzetnu kombinaciju luksuzne arhitekture, napredne tehnologije i prestižne lokacije u središtu Zagreba.

Zgrada se sastoji od ukupno 17 stambenih jedinica raspoređenih na pet katova. Stanovi su različitih veličina, od četverosobnih do šesterosobnih, s dvostrukom orijentacijom. Na etažama od prvog do četvrtog kata nalazi se po četiri stana, organizirana prema principu dva stana po stubištu, dok je na petom katu smješten jedan ekskluzivni veći stan.

Stan na trećem katu prostire se na neto površini od 127,17 m². Sastoji se od ulaznog prostora, open space kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, četiri spavaće sobe, dvije kupaonice, toaleta, ostave, dvije garderobe te loggie površine 6,78 m² (obračunski 5,09 m²). Stanu pripada i spremište površine 5,03 m² (obračunski 2,52 m²).

Stanovi su koncipirani kako bi se maksimalno iskoristio prirodni svjetlost i pogled. Dnevni boravak i blagovaonica orijentirani su prema uličnoj strani, s izlazom na loggiu (erker) s koje se pruža prekrasan pogled na park Ribnjak i Zagrebačku katedralu. Spavaće sobe su smještene prema mirnoj dvorišnoj strani, osiguravajući privatnost i tišinu.

Ovaj stan je opremljen najmodernijom tehnologijom, uključujući sustav pametne kuće "Crestron" koji omogućuje automatsko upravljanje rasvjetom, roletama te grijanjem i hlađenjem. Prekrasan luksuzni dizajn zgrade naglašava vrhunski kvalitetu i sofisticiranost.

Gold Residence ispunjava najviše standarde gradnje i dolazi s energetskim certifikatom A+. Ugrađena je Schuco aluminijska stolarija, a fasada je izvedena kao dvostruki element tipa KFK DS-MG s dodatnim vanjskim staklom. Između vanjskog i unutarnjeg stakla nalazi se screen rolo, koji poboljšava energetsku učinkovitost i estetski dojam objekta.

Ovaj stan predstavlja iznimnu priliku za one koji traže luksuzan životni prostor u srcu Zagreba, kombinirajući moderni dizajn s vrhunskim tehnologijama i nezamjenjivim pogledom na park i katedralu.

PRODAJA / RIBNJAK / ZAGREB / GOLD RESIDENCE

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Lođa
Godina izgradnje
2023 godina
Lift
Novogradnja
Orijentacija stana
Sjever
Zapad
Istok
Dozvole
Energetski razred
A+
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Parking
Garaža
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Vrt
Spremište/šupa
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Kada
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit