Prodaja stana na Ribnjaku, Gold Residence, 139 m2

Galerija

Prodaja stana na Ribnjaku, Gold Residence, 139 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Toaleti
1
Kat
4
Ukupno katova
5
Površina
139,29m2
Cijena
1.112.927
ID Code :
S-5257

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Toaleti
1
Kat
4
Ukupno katova
5
Površina
139,29m2
Cijena
1.112.927
ID Code :
S-5257

Opis

Libertas Homes s ponosom predstavlja peterosoban stan na četvrtom katu luksuzne novogradnje Gold Residence, smještene uz park Ribnjak. Ovaj ekskluzivni projekt renomiranog investitora nudi vrhunski životni prostor s modernim dizajnom i sofisticiranim tehnološkim rješenjima u središtu Zagreba.

Zgrada Gold Residence obuhvaća ukupno 17 stambenih jedinica raspoređenih na pet katova. Stanovi su različitih veličina, od četverosobnih do šesterosobnih, i dvostrano su orijentirani. Na etažama od prvog do četvrtog kata nalazi se po četiri stana, organizirana prema principu dva stana po stubištu, dok je na petom katu smješten jedan veći stan.

Stan na četvrtom katu prostire se na neto površini od 131,61 m². Sastoji se od ulaznog prostora, open space kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, četiri spavaće sobe, dvije kupaonice, toaleta, dvije ostave, dvije garderobe te loggie površine 6,46 m² (obračunski 4,85 m²). Stanu pripada i spremište površine 5,66 m² (obračunski 2,83 m²).

Stan je dizajniran kako bi pružio maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Dnevni boravak i blagovaonica su okrenuti prema uličnoj strani i imaju izlaz na loggiu (erker) s kojeg se pruža impresivan pogled na park Ribnjak i Zagrebačku katedralu. Spavaće sobe su smještene prema mirnoj dvorišnoj strani, čime se osigurava privatnost i tišina.

Ovaj stan je opremljen najmodernijom tehnologijom i inovativnim rješenjima sustava pametne kuće "Crestron", koja omogućuje napredno upravljanje rasvjetom, roletama te grijanjem i hlađenjem. Luksuzni dizajn zgrade i vrhunska kvaliteta izvedbe naglašavaju sofisticiranost i eleganciju.

Gold Residence zadovoljava najviše standarde gradnje, s energetskim certifikatom A+. Ugrađena je Schuco aluminijska stolarija, a fasada je izvedena kao dvostruki element tipa KFK DS-MG s dodatnim vanjskim staklom. Između vanjskog i unutarnjeg stakla nalazi se screen rolo, koji poboljšava energetsku učinkovitost i estetski dojam objekta.

Ovaj stan pruža izniman luksuz i udobnost u jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu, nudeći savršen spoj moderne tehnologije i prestižnog urbanog života.

PRODAJA / RIBNJAK / ZAGREB / GOLD RESIDENCE

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Lođa
Godina izgradnje
2023 godina
Lift
Novogradnja
Dozvole
Energetski razred
A+
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Parking
Garaža
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Vrt
Spremište/šupa
Orijentacija stana
Jug
Zapad
Istok
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Kada
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit