Prodaja stana na Ribnjaku, Gold Residence, 143 m2

Galerija

Prodaja stana na Ribnjaku, Gold Residence, 143 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
3
Toaleti
1
Kat
2
Ukupno katova
5
Površina
143,28m2
Cijena
1.144.807
ID Code :
S-5253

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
3
Toaleti
1
Kat
2
Ukupno katova
5
Površina
143,28m2
Cijena
1.144.807
ID Code :
S-5253

Opis

Libertas Homes predstavlja peterosoban stan na drugom katu luksuzne novogradnje Gold Residence, smještene uz park Ribnjak. Ovaj ekskluzivni projekt renomiranog investitora nudi savršen spoj luksuzne arhitekture, visoke tehnologije i prestižne lokacije u centru Zagreba.

Objekt se sastoji od 17 stambenih jedinica raspoređenih na pet katova. Stanovi su osmišljeni kao prostrane četverosobne do šesterosobne jedinice, s dvostrukom orijentacijom. Na etažama od prvog do četvrtog kata nalaze se po četiri stana, organizirana prema principu dva stana po stubištu. Na petom katu nalazi se jedan veći stan, koji zauzima cijelu etažu.

Stan na drugom katu prostire se na neto površini od 135,91 m². Sastoji se od ulaznog prostora, open space kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, četiri spavaće sobe, tri kupaonice, toaleta, ostave, garderobe te loggie površine 6,85 m² (obračunski 5,14 m²). Dnevni boravak i blagovaonica orijentirani su prema uličnoj strani, s izlazom na loggiu koja pruža prekrasan pogled na park Ribnjak i Zagrebačku katedralu. Spavaće sobe smještene su prema mirnoj dvorišnoj strani, osiguravajući privatnost i mir.

Stan dolazi s pripadajućim spremištem površine 5,08 m² (obračunski 2,54 m²).

Stanovi su koncipirani s naglaskom na funkcionalnost i luksuz, pri čemu su prostori dnevnog boravka i blagovanja orijentirani prema uličnoj strani, dok su spavaće sobe okrenute prema dvorištu. Zgrada je opremljena najmodernijom tehnologijom, uključujući sustav pametne kuće "Crestron" koji omogućuje upravljanje rasvjetom, roletama, grijanjem i hlađenjem putem pametnih uređaja.

Gold Residence se odlikuje najvišim standardima gradnje, energetski je certificirana s A+ oznakom. Ugrađena je Schuco aluminijska stolarija, a fasada je izvedena kao dvostruki element tipa KFK DS-MG s dodatnim vanjskim staklom. Između vanjskog i unutarnjeg stakla nalazi se screen rolo, koji dodatno poboljšava energetsku efikasnost i estetski dojam objekta.

Ovaj stan predstavlja idealnu kombinaciju luksuza, vrhunske tehnologije i prestižne lokacije, namijenjen onima koji traže udobnost i eleganciju u samom centru Zagreba.

PRODAJA / RIBNJAK / ZAGREB / GOLD RESIDENCE

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Lođa
Godina izgradnje
2023 godina
Lift
Novogradnja
Orijentacija stana
Sjever
Zapad
Istok
Dozvole
Energetski razred
A+
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Parking
Garaža
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Vrt
Spremište/šupa
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Kada
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit