Prodaja stana na Ribnjaku, Gold Residence, 104 m2

Galerija

Prodaja stana na Ribnjaku, Gold Residence, 104 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Kat
2
Površina
104,40m2
Cijena
834.136
ID Code :
S-5252

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Kat
2
Površina
104,40m2
Cijena
834.136
ID Code :
S-5252

Opis

Libertas Homes predstavlja četverosoban stan na drugom katu luksuzne novogradnje Gold Residence, smještene uz park Ribnjak. Ovaj prestižni projekt renomiranog investitora nudi spoj vrhunskog dizajna, moderne tehnologije i iznimne lokacije u centru Zagreba.

Objekt se sastoji od ukupno 17 stambenih jedinica, raspoređenih na katovima od prvog do petog. Stanovi su dvostrane orijentacije, s tlocrtima koji obuhvaćaju od četverosobnih do šesterosobnih jedinica. Na etažama od prvog do četvrtog kata nalaze se po četiri stana, organizirana prema principu dva stana po stubištu. Na petom katu nalazi se jedan veći stan, koji zauzima cijelu etažu.

Stan na drugom katu ima ukupnu neto površinu od 104,40 m². Prostor se sastoji od ulaznog hodnika, open space kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, ostave, garderobe i loggie površine 6,40 m² (obračunski 4,80 m²). Dnevni boravak i blagovaonica orijentirani su prema uličnoj strani, s izlazom na loggiu (erker) koja nudi prekrasan pogled na park Ribnjak i Zagrebačku katedralu. Spavaće sobe smještene su na mirnoj, dvorišnoj strani, osiguravajući privatnost i tišinu.

Stan je opremljen sustavom pametne kuće "Crestron", koji omogućuje upravljanje rasvjetom, roletama, grijanjem i hlađenjem putem pametnih uređaja. Luksuzni dizajn i visoki standardi gradnje naglašavaju kvalitetu života u ovom ekskluzivnom stambenom objektu.

Gradnja je izvedena prema najvišim standardima, s energetskim certifikatom A+, Schuco aluminijskom stolarijom i fasadom izvedenom kao dvostruki element tipa KFK DS-MG s dodatnim vanjskim staklom. Između vanjskog i unutarnjeg stakla nalazi se screen rolo koji dodatno doprinosi funkcionalnosti i estetici zgrade.

Ovaj stan predstavlja savršenu kombinaciju luksuza, moderne tehnologije i prestižne lokacije, idealan za one koji traže udobnost i eleganciju u centru grada.

PRODAJA / RIBNJAK / ZAGREB / GOLD RESIDENCE

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Lođa
Lift
Novogradnja
Orijentacija stana
Sjever
Zapad
Istok
Dozvole
Energetski razred
A+
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Parking
Garaža
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Satelitska televizija
Internet
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Kada
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit