Prodaja šarmantnog stana u Savici

Galerija

Prodaja šarmantnog stana u Savici

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kupaonice bez WC-a
1
Toaleti
1
Kat
4
Ukupno katova
16
Površina
66m2
Cijena
260.000
ID Code :
S-5396

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kupaonice bez WC-a
1
Toaleti
1
Kat
4
Ukupno katova
16
Površina
66m2
Cijena
260.000
ID Code :
S-5396

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

Prodaje se elegantan i moderno uređen stan koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice, WC-a, ulaznog prostora, hodnika te loggie površine 3,5 m². Stan je u potpunosti renoviran s pažnjom na svaki detalj, koristeći vrhunske materijale.

Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak čine otvoreni prostor opremljen visokokvalitetnom Dan Kuchen kuhinjom s Bosch aparatima, što ga čini idealnim mjestom za kuhanje i druženje. Dvije prostrane i udobne spavaće sobe nude ugodan prostor za odmor. Kupaonica i WC su potpuno renovirani, s novom keramikom i sanitarijama. Loggia površine 3,5 m² pruža savršeno mjesto za opuštanje.

Unutarnja stolarija je nova i rađena po mjeri, dok vanjska stolarija Rehau osigurava odličnu izolaciju. Mitsubishi klima uređaj omogućuje ugodan boravak tijekom cijele godine. Stan je opremljen Mitra protuprovalnim vratima za dodatnu sigurnost, a ugradbeni ormari rađeni po mjeri pružaju obilje prostora za pohranu.

Instalacije u stanu su nove, uključujući električne i vodovodne. Stan je orijentiran prema istoku i jugu, što mu daje obilje prirodnog svjetla. Besplatno parkiranje dostupno je u okolici zgrade. Uz stan pripadaju šupa u podrumu, smočnica pored ulaznih vrata te zajednički balkon od 18 m².

Stan se nalazi na 4. katu zgrade koja ima dva lifta (veliki i mali). Zgrada nije pretrpjela nikakva oštećenja u potresu i ima zelenu naljepnicu, što jamči sigurnost.

Lokacija stana je iznimno povoljna. Tramvajska stanica udaljena je 200 metara, dok je autobusna stanica na 50 metara. U blizini zgrade nalaze se osnovna škola i vrtić, a u krugu od 100 metara nalaze se tržnica, ambulanta, ljekarna, pošta, banka, DM i Interspar. Blizina jezera Bundek i brojnih zelenih površina te dječjih sadržaja dodatno obogaćuje ovu lokaciju.

Ovaj stan pruža sve što vam je potrebno za ugodan i kvalitetan život. Smješten na izvrsnoj lokaciji s bogatom infrastrukturom i neposrednom blizinom svih bitnih sadržaja, idealan je za obitelj ili pojedince koji traže udoban dom. Stan je odmah useljiv i prodaje se potpuno namješten.

Ne propustite priliku i kontaktirajte nas za dodatne informacije ili dogovor oko razgledavanja.

PRODAJA / SAVICA / STAN

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Centralno grijanje
Asfaltni put
Sustav grijanja
Gradska toplana
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Lođa
Godina zadnje adaptacije
2021 godina
Godina izgradnje
1970 godina
Broj etaža
jednoetažni
Tip stana
u stambenoj zgradi
Lift
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Uporabna dozvola
Tehnika
Portafon
Vrt
Spremište/šupa
Orijentacija stana
Jug
Istok
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Stan se prodaje namješten
Protuprovalna vrata
Tuš kabina
Parking
Vanjsko ne-natkriveno mjesto

Pošalji upit

Karta