Prodaja prostranog stana na Jarunu

Galerija

Prodaja prostranog stana na Jarunu

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
2
Kat
1
Ukupno katova
4
Površina
79m2
Cijena
339.000
ID Code :
S-5458

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
2
Kat
1
Ukupno katova
4
Površina
79m2
Cijena
339.000
ID Code :
S-5458

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

Na prodaju je prostrani četverosoban stan smješten na prvom katu kvalitetno građene i održavane stambene zgrade s liftom, u neposrednoj blizini jezera Jarun. Ova izvrsna lokacija nudi miran i zeleni okoliš, savršen za obiteljski život, dok je ujedno u blizini svih potrebnih sadržaja.

Stan se prostire na ukupnoj površini koja uključuje funkcionalno raspoređen hodnik, prostranu kuhinju povezanu s blagovaonicom i dnevnim boravkom, tri odvojene sobe koje mogu poslužiti kao spavaće, radne ili dječje sobe, lođu s prekrasnim pogledom na park, te potpuno opremljenu kupaonicu i dodatni gostinjski WC. Uz to, stan ima i garderobni prostor za dodatnu pohranu.

U stanu su postavljena protuprovalna vrata i novi PVC prozori koji osiguravaju toplinsku i zvučnu izolaciju. Kuhinja i kupaonica su potpuno renovirane te opremljene novim i modernim aparatima. Ostale prostorije su prazne, što budućim vlasnicima ostavlja mogućnost uređenja po vlastitom ukusu. Podovi su od kvalitetnog hrastovog parketa, što prostoru daje elegantan i topao ugođaj. Stan je izuzetno svijetao zbog svoje dvosmjerne orijentacije na istok i zapad, što omogućuje obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana.

Grijanje je centralno putem gradske toplane, što osigurava ugodnu temperaturu i niske režijske troškove. Parking oko zgrade je besplatan, a u blizini se nalazi i tramvajska stanica koja omogućuje brzu povezanost s ostatkom grada.

Stan je smješten u vrlo mirnom kvartu s obiljem zelenila, a u blizini su vrtići, škole, sportski sadržaji, trgovine i svi bitni sadržaji potrebni za kvalitetan život. Idealna prilika za obitelji koje traže prostran i ugodan dom u zelenoj oazi Zagreba, u blizini popularnog Jaruna.

JARUN / STAN / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Gradska toplana
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Lođa
Godina zadnje adaptacije
2022 godina
Godina izgradnje
1986 godina
Broj etaža
jednoetažni
Tip stana
u stambenoj zgradi
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Uporabna dozvola
Tehnika
Portafon
Internet
Vrt
Spremište/šupa
Orijentacija stana
Zapad
Istok
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Tuš kabina

Pošalji upit

Karta