Prodaja prekrasne kuće prvi red do mora u Slanom kraj Dubrovnika

Galerija

Prodaja prekrasne kuće prvi red do mora u Slanom kraj Dubrovnika

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
6
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Kupaonice bez WC-a
1
Ukupno katova
2
Površina
186m2
Površina okućnice
309m2
Cijena
1.500.000
ID Code :
K-270

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
6
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Kupaonice bez WC-a
1
Ukupno katova
2
Površina
186m2
Površina okućnice
309m2
Cijena
1.500.000
ID Code :
K-270

Opis

Agencija Libertas Homes s ponosom predstavlja izuzetnu priliku za kupnju luksuzne kuće smještene u prvom redu do mora, u slikovitom Slanom, u blizini Dubrovnika. Ova prestižna nekretnina nudi vrhunski komfor i spektakularne poglede na Jadransko more, idealna je za luksuzan život u idiličnom okruženju.

Kuća se sastoji od dva kata, svaki pažljivo dizajniran za optimalnu udobnost i funkcionalnost.

Na prizemlju se nalaze tri prostrane spavaće sobe, svaka pruža iznimnu privatnost i udobnost. Također, na ovoj razini smještene su dvije moderne kupaonice s visokokvalitetnim sadržajima. Prizemlje uključuje i pristup na održavan vrt s roštiljem, koji nudi savršen prostor za obiteljska okupljanja i uživanje u vanjskom ambijentu.

Prvi kat otvara se u prostran, svijetao dnevni boravak s velikim staklenim površinama koje omogućuju panoramski pogled na more. Ovaj prostor, ispunjen prirodnom svjetlošću, savršeno je mjesto za opuštanje i zabavu. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu terasu opremljenu lounge namještajem, koja pruža idealno mjesto za uživanje u predivnim pogledima na more. Vanjske stepenice povezuju vrt s prvom etažom, omogućujući jednostavan pristup velikom balkonu i dodatnim vanjskim prostorima te još jedan wc.

Kuća uključuje i vanjsko parkirno mjesto te prostranu okućnicu s brojnim mogućnostima za prilagodbu i personalizaciju. Ova nekretnina predstavlja izvanrednu priliku za kupnju luksuzne kuće na jedinstvenoj lokaciji uz more. Za dodatne informacije i zakazivanje razgledavanja, kontaktirajte nas.

NOVO U PONUDI/ KUĆA NA PRODAJU/ KUĆA PRVI RED DO MORA/ NA PRODAJU NEKRETNINA U OKOLICI DUBROVNIKA/ NEKRETNINA S POGLEDOM NA MORE/ NEKRETNINE DUBROVNIK

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Klima uređaj
Vrt
Vrt
Površina vrta
202 m2
Roštilj
Blizina sadržaja
Park
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Prvi red do mora
Javni prijevoz
Blizina mora
Ostalo
Terasa
Kuća uz more
Kamena kuća
Pogled na more
Parking
Parkirna mjesta
1
Vanjsko ne-natkriveno mjesto

Pošalji upit

Karta