Prodaja poslovnog prostora za više namjena u Dubravi

Galerija

Prodaja poslovnog prostora za više namjena u Dubravi

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Kat
Prizemlje
Površina
601,92m2
Cijena
662.000
ID Code :
P-5372

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Kat
Prizemlje
Površina
601,92m2
Cijena
662.000
ID Code :
P-5372

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

Posredujemo u prodaji poslovnog prostora u Gornjoj Dubravi. Prostor ima ukupnu površinu od 601,92 m² i cijenu od 662.000 eura. Smješten je u atraktivnom dijelu Gornje Dubrave, uz ulicu, što mu osigurava dobru vidljivost i pristup.

Ovaj višenamjenski prostor može se koristiti za različite svrhe, uključujući kafić, trgovinu ili skladište. S obzirom na svoju veličinu, prostor je idealan za ugostiteljske djelatnosti s mogućnošću postavljanja unutarnjih i vanjskih sjedećih mjesta, razne trgovinske aktivnosti ili skladištenje robe za distributere i tvrtke.

Prostor zahtijeva adaptaciju, što pruža priliku investitorima i poduzetnicima da ga prilagode prema vlastitim potrebama i viziji. S pravom investicijom, prostor se može pretvoriti u funkcionalan i moderan poslovni prostor.

Gornja Dubrava je poznata po dinamičnom okruženju i razvijenoj infrastrukturi, s blizinom javnog prijevoza, glavnih prometnica i različitih sadržaja, što čini ovu lokaciju izuzetno privlačnom za poslovne aktivnosti. Lokalno stanovništvo i prolaznici osiguravaju stalan protok potencijalnih kupaca i klijenata.

Ovaj poslovni prostor predstavlja izvanrednu priliku za one koji traže veći prostor s potencijalom za prilagodbu i razvoj prema vlastitim potrebama. Ne propustite priliku da investirate u prostor koji može postati ključan za uspjeh vašeg poslovanja.

GORNJA DUBRAVA / PRODAJA / POSLOVNI PROSTOR

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Struja
Gradski vodovod
Asfaltni put
Sustav grijanja
Etažno plinsko centralno
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Parking
Parkirna mjesta
4
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Uporabna dozvola
Ostalo
Pozicija
ulični lokal

Pošalji upit

Karta