Prodaja modernog stana na Srednjacima

Galerija

Prodaja modernog stana na Srednjacima

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
7
Ukupno katova
8
Površina
79,25m2
Cijena
285.000
ID Code :
S-5412

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
7
Ukupno katova
8
Površina
79,25m2
Cijena
285.000
ID Code :
S-5412

Opis

Libertas Homes izdvaja za vas prostran i elegantno uređen trosoban stan, savršen za obitelj ili one koji traže udoban životni prostor s mogućnošću maksimalnog uživanja. Stan je nedavno potpuno renoviran i opremljen modernim namještajem, a dodatnu praktičnost nudi zidni krevet smješten u dnevnom boravku, koji omogućava pretvaranje ove prostorije u dodatnu spavaću sobu po potrebi.

Stan se prostire na prostranoj površini, idealnoj za obitelj ili veće kućanstvo, i prodaje se po cijeni od 320.000 EUR. Dnevni boravak je prostran i svijetao, s modernim namještajem i uređajima, dok su dvije spavaće sobe udobne i pažljivo uređene, osiguravajući savršeno mjesto za opuštanje i odmor. Kuhinja je potpuno opremljena modernim aparatima i povezana s blagovaonicom, stvarajući ugodan prostor za kuhanje i obiteljske obroke. Kupaonica je elegantno uređena s kvalitetnim sanitarijama i keramikom, a cijeli stan odiše osjećajem sofisticiranosti i funkcionalnosti.

Stan ima sjever-jug orijentaciju, što osigurava optimalno prirodno svjetlo i dobru ventilaciju, stvarajući ugodnu atmosferu tijekom cijelog dana. Smješten u zgradi s liftom, stan je pogodan za sve generacije. Nedavna renovacija obuhvatila je sve aspekte stana, uključujući instalacije, podove, stolariju i unutarnje uređenje, što ga čini spremnim za useljenje bez dodatnih ulaganja.

Lokacija stana je izuzetno povoljna, s odličnom prometnom povezanošću, blizinom tramvajske i autobusne stanice, te svim potrebnim sadržajima kao što su škole, vrtići, fakulteti, supermarketi, ljekarne, pošta i banke. U blizini se nalaze i parkovi te sportski centri, pružajući brojne mogućnosti za aktivan život i opuštanje na otvorenom.

Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za one koji traže komforan i kvalitetan dom na izvrsnoj lokaciji. Ne propustite ovu priliku i kontaktirajte nas za dodatne informacije ili dogovor oko razgledavanja.

PRODAJA / STAN / SREDNJACI

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Gradska toplana
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Ostalo
Balkon
Lođa
Namješteno
Godina zadnje adaptacije
2024 godina
Godina izgradnje
1967 godina
Broj etaža
jednoetažni
Tip stana
u stambenoj zgradi
Orijentacija stana
Sjever
Jug
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Tehnika
Portafon
Internet
Vrt
Spremište/šupa
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Stan se prodaje namješten
Protuprovalna vrata
Kada

Pošalji upit

Karta