Prodaja modernog stana na Središću

Galerija

Prodaja modernog stana na Središću

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
3
Ukupno katova
7
Površina
58m2
Cijena
229.000
ID Code :
S-5467

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
3
Ukupno katova
7
Površina
58m2
Cijena
229.000
ID Code :
S-5467

Opis

Libertas Homes predstavlja predivan stan u atraktivnom zagrebačkom kvartu Središće, u ulici Brune Bušića.

Ovaj potpuno renoviran stan nalazi se na 3. katu dobro održavane stambene zgrade. Stan površine 58 m² nudi izuzetno funkcionalan raspored i suvremeni stil, što ga čini savršenim izborom za obitelji, parove ili pojedince koji traže udobnost i praktičnost u jednom od najtraženijih dijelova grada.

Stan se sastoji od prostranog ulaznog prostora koji vodi u moderno uređenu kuhinju, povezanu s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Ovaj otvoreni koncept stvara prostrani i svijetli prostor idealan za druženje, obiteljske obroke i opuštanje nakon napornog dana.

Stan također ima dvije udobne spavaće sobe, koje nude dovoljno privatnosti i prostora za odmor. Dodatno, mala radna soba pruža savršeno mjesto za kućni ured ili prostor za učenje, što je posebno korisno u današnje vrijeme rada na daljinu. Kupaonica je također u potpunosti renovirana, uređena modernim i kvalitetnim materijalima, pružajući osjećaj elegancije i luksuza.

Jedna od najvećih prednosti ove nekretnine je njezina izuzetna lokacija. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja – škole, vrtići, trgovine, restorani i javni prijevoz nalaze se u bliskom okruženju, što čini svakodnevni život jednostavnijim. Bundek, jedno od najljepših zagrebačkih jezera, udaljeno je samo nekoliko minuta hoda, pružajući idealno mjesto za opuštanje, šetnje i rekreaciju na otvorenom.

Stan nema vlastiti parkirni prostor, no parking je dostupan na ulici ispred zgrade, što omogućava lak i jednostavan pristup vozilom.

Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za one koji traže potpuno renoviran, moderan stan na odličnoj lokaciji u Zagrebu. Ne propustite priliku i kontaktirajte nas za dodatne informacije ili dogovorite razgledavanje.

STAN / PRODAJA / NOVOUREĐENO

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Gradska toplana
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Parking
Parkirna mjesta
bez parkirnog mjesta
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Tehnika
Portafon
Internet

Pošalji upit

Karta