Prodaje se obiteljska kuća sa 3 stana u mirnom Bestovju, nadomak Zagreba

Galerija

Prodaje se obiteljska kuća sa 3 stana u mirnom Bestovju, nadomak Zagreba

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
9
Spavaće sobe
6
Kupaonice
2
Ukupno katova
2
Površina
300m2
Površina okućnice
200m2
Cijena
315.000
ID Code :
K-5423

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
9
Spavaće sobe
6
Kupaonice
2
Ukupno katova
2
Površina
300m2
Površina okućnice
200m2
Cijena
315.000
ID Code :
K-5423

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

Ova prekrasna kuća u mirnom Bestovju, smještena na rubu Zagreba, predstavlja savršeno utočište za sve one koji traže spoj prirode i udobnog urbanog života. Sa svojih 300 m² stambenog prostora, kuća je promišljeno koncipirana kao tri trosobna stana, svaki s iznimno funkcionalnim rasporedom i puno prirodnog svjetla, idealna za veću obitelj ili više generacija pod jednim krovom.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, povezan s blagovaonicom i modernom kuhinjom, što stvara otvoreni, ali ugodni prostor za svakodnevno druženje. Iz boravka se izlazi na veliku terasu koja pruža divan pogled na zelenilo i pruža osjećaj potpune privatnosti. Dvije udobne spavaće sobe i elegantno uređena kupaonica doprinose osjećaju topline i komfora. Ova etaža pruža savršen balans između interijera i eksterijera, idealna za uživanje u opuštajućim trenucima ili obiteljskim okupljanjima.

Na prvom katu kuće, uz sličan raspored kao u prizemlju, dominira svijetao i prostran dnevni boravak s izlazom na balkon s kojeg se pruža očaravajući pogled na prirodnu okolinu. Ovaj kat je idealan za one koji vole uživati u jutarnjoj kavi na svježem zraku, s pogledom na bujno zelenilo koje okružuje kuću. Dvije prostrane spavaće sobe i moderno opremljena kupaonica pružaju potpuni osjećaj privatnosti i udobnosti.

Na drugom katu, sličan raspored nudi topli dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, a dvije mirne spavaće sobe i uređena kupaonica stvaraju prostor za opuštanje i uživanje. Svaka etaža je uređena s pažnjom prema detaljima, a veliki prozori omogućuju da svaka soba bude ispunjena prirodnim svjetlom, stvarajući prozračno i ugodno okruženje.

Okućnica od 200 m² nudi zelenu oazu mira, idealnu za uživanje u sunčanim danima, a istovremeno nudi dovoljno prostora za različite aktivnosti poput vrtlarenja, dječjih igara ili opuštanja uz roštilj. Ovaj zeleni prostor savršeno upotpunjuje osjećaj harmonije između prirode i suvremenog načina života.

S obzirom na izvrsnu lokaciju, samo nekoliko minuta vožnje od Zagreba, ova kuća nudi idealnu kombinaciju privatnosti i pristupačnosti, s blizinom svih potrebnih sadržaja – škola, trgovina, i javnog prijevoza. Istovremeno, pruža osjećaj kao da ste daleko od gradske vreve, okruženi mirom i zelenilom.

PRODAJA / KUĆA / 3 STANA / BESTOVJE / 300 M2

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Etažno plinsko centralno
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Vrt
Vrt
Površina vrta
100 m2
Roštilj
Blizina sadržaja
Park
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Terasa
Godina zadnje adaptacije
2020 godina
Broj etaža
2
Parking
Parkirna mjesta
3
Garaža
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Uporabna dozvola
Tehnika
Portafon
Internet
ADSL

Pošalji upit

Karta