Prodaja kuće na prekrasnoj parceli od 5500 m2 u Stupniku

Galerija

Prodaja kuće na prekrasnoj parceli od 5500 m2 u Stupniku

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
4
Kupaonice
3
Toaleti
1
Ukupno katova
1
Površina
580m2
Površina okućnice
4.500m2
Cijena
990.000
ID Code :
K-5383

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
4
Kupaonice
3
Toaleti
1
Ukupno katova
1
Površina
580m2
Površina okućnice
4.500m2
Cijena
990.000
ID Code :
K-5383

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas izuzetnu priliku za kupnju luksuzne kuće u Donjem Stupniku, Sv. Benedikta.

Ova prekrasna samostojeća kuća, tipa hacijenda, smještena je u mirnoj okolici Grada Zagreba, samo 13 km ili 10 minuta vožnje od centra, što je čini savršenom za one koji traže spoj luksuza i privatnosti, uz neposrednu blizinu gradskih sadržaja. S ukupnom površinom kuće od 580 m², raspoređenom na tri etaže, ova nekretnina nudi obilje prostora za obiteljski život, rad i rekreaciju.

Prva etaža ove impresivne kuće uključuje veliku garažu koja može primiti do tri automobila, što je idealno za ljubitelje automobila ili velike obitelji. Na ovoj razini nalazi se i vešeraj koji nudi praktično rješenje za svakodnevne kućanske poslove, a tu je i poseban prostor za zabavu, savršen za obiteljska okupljanja ili druženja s prijateljima. Ljubitelji vina posebno će cijeniti vinski podrum, koji pruža optimalne uvjete za skladištenje i degustaciju najfinijih vina.

Na srednjoj etaži, koja je centralni dio kuće, smješten je prostrani dnevni boravak s otvorenom blagovaonicom i modernom kuhinjom, čime se stvara savršen prostor za obiteljska okupljanja i svakodnevni život. Ova etaža također uključuje radni prostor, koji je idealan za kućni ured ili kreativne aktivnosti. Velika terasa, zatvorena u obliku zimskog vrta, nudi spektakularan prostor za opuštanje i rekreaciju te uključuje i prostor za biljar, što ju čini idealnom za zabavu tijekom cijele godine.

Zadnja etaža kuće namijenjena je za spavanje i odmor, s tri prostrane spavaće sobe opremljene garderobama koje osiguravaju dovoljno prostora za odlaganje osobnih stvari. Dvije elegantne kupaonice na ovoj etaži pružaju maksimalnu udobnost i privatnost, čineći ovu kuću savršenim utočištem za obitelj.

Parcela na kojoj se kuća nalazi prostire se na 5.500 m² i nudi brojne vanjske sadržaje za uživanje i rekreaciju. Pored kuće se nalazi prekrasan bazen, idealan za osvježenje tijekom toplih ljetnih dana. Za sportske entuzijaste, tu je i teniski/nogometni teren koji omogućava razne aktivnosti na otvorenom. Sjenica s ljetnom kuhinjom savršena je za organiziranje obiteljskih okupljanja i prijateljskih druženja na otvorenom, dok uređena hortikultura dodatno naglašava ljepotu i funkcionalnost ovog imanja.

Ova jedinstvena nekretnina predstavlja pravi luksuz u blizini Zagreba. Idealan je izbor za one koji žele luksuzan životni prostor u mirnom okruženju, a u isto vrijeme blizu svih pogodnosti koje nudi Grad Zagreb. Ukoliko tražite vrhunski dom koji kombinira eleganciju, komfor i privatnost, ova nekretnina je savršena za vas. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove predivne kuće i ostvarite svoj san o idealnom životnom prostoru. Za više informacija ili dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.

PRODAJA KUĆE / DONJI STUPNIK / VELIKA PARCELA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Etažno plinsko centralno
Gradska kanalizacija
Vrt
Vrt
Površina vrta
4000 m2
Bazen
Vrtna kućica
Roštilj
Blizina sadržaja
Park
Javni prijevoz
Ostalo
Terasa
Površina terase
30 m2
Godina izgradnje
2002 godina
Broj etaža
katnica
Tip kuće
samostojeća
Parking
Parkirna mjesta
5
Garaža
Garaža
Vanjsko ne-natkriveno mjesto
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Građevinska dozvola
Vlasnički list

Pošalji upit

Karta