Prodaja kamene kuće u samom centru Korčule

Galerija

Prodaja kamene kuće u samom centru Korčule

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Toaleti
1
Ukupno katova
3
Površina
120m2
Površina okućnice
30m2
Cijena
325.000
ID Code :
K-259

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Toaleti
1
Ukupno katova
3
Površina
120m2
Površina okućnice
30m2
Cijena
325.000
ID Code :
K-259

Opis

Prodaje se šarmantna kamena kuća u samom srcu grada Korčule, savršena za one koji traže autentični mediteranski ugođaj. Ova prostrana kuća proteže se na četiri etaže: prizemlje, dva kata i potkrovlje, nudeći obilje prostora i mogućnosti.

Na prvoj etaži nalazi se prostrana kuhinja, udoban dnevni boravak, toalet te izlaz u mirno dvorište, idealno za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima. Druga etaža sadrži jednu prostranu spavaću sobu i kupaonicu. Treća etaža nudi dvije dodatne spavaće sobe i još jednu kupaonicu, pružajući dovoljno prostora za veću obitelj ili goste.

Na posljednjoj, četvrtoj etaži nalazi se prekrasna soba s izlazom na terasu koja pruža spektakularan pogled na more i crvene krovove stare gradske jezgre. Ova terasa je savršena za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjim koktelima uz zalazak sunca.

Kuća zahtijeva određenu adaptaciju, no predstavlja veliki potencijal za investiciju u turističke svrhe. Njena izvanredna lokacija, blizina svih važnih sadržaja i autentičan karakter čine je savršenom prilikom za pretvaranje u luksuzni turistički objekt ili ugodan dom za bijeg od svakodnevice.

Bitno je napomenuti da stanovnici ovog dijela grada imaju dostupan javni parking udaljen svega 2 minute hoda, dok je javna gradska garaža udaljena 200 m zračne linije.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za ulaganje u nekretninu koja nudi toliko mogućnosti na jednom od najljepših otoka u Hrvatskoj!

PRODAJA KUĆA CENTAR KORČULE / NOVO U PONUDI / INVESTICIJA / RIJETKOST NA TRŽIŠTU / TURISTIČKI POTENCIJAL

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Blizina mora
Kino
Ostalo
Terasa
Kuća uz more
Kamena kuća
Pogled na more
Kuća za adaptaciju
Tip kuće
u nizu
Parking
Vanjsko ne-natkriveno mjesto

Pošalji upit

Karta