Prodaja impresivne hale u Remetincu U Zagrebu

Galerija

Prodaja impresivne hale u Remetincu U Zagrebu

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Toaleti
2
Kat
Prizemlje
Ukupno katova
1
Površina
1.060m2
Cijena
1.250.0001.000.000
ID Code :
P-5029

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Toaleti
2
Kat
Prizemlje
Ukupno katova
1
Površina
1.060m2
Cijena
1.250.0001.000.000
ID Code :
P-5029

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

Prodaje se multifunkcionalna hala u Remetincu, Zagreb, smještena na iznimno atraktivnoj parceli od 5400 m², s potpunom građevinskom namjenom. Ova impresivna nekretnina nudi ukupno 1060 m² prostora, pametno raspoređenog kako bi zadovoljio raznolike potrebe poslovanja.

Glavna hala sastoji se od 660 m² skladišnog ili radnog prostora visine 8 metara, idealnog za razne industrijske ili skladišne aktivnosti. Visina stropa omogućava jednostavno manipuliranje i skladištenje različitih roba ili opreme.

Dodatno, na raspolaganju je 400 m² uredskog prostora, organiziranog na dvije etaže po 200 m². Ovi uredski prostori pružaju udoban radni ambijent te mogu poslužiti i kao dodatni skladišni prostor prema potrebama. Prostrani uredi su pogodni za različite poslovne djelatnosti, omogućujući učinkovito upravljanje poslovnim operacijama.

Lokacija ove nekretnine je izuzetno povoljna, uz glavnu cestu, što olakšava pristup i logistiku. Osim toga, velikodušan prostor za parkiranje osigurava praktičnost za zaposlenike i posjetitelje. Parcela također nudi mogućnosti za buduće proširenje ili izgradnju nove hale, što čini ovu nekretninu iznimno prilagodljivom i skalabilnom za buduće potrebe poslovanja.

Za dodatne informacije o ovoj izvanrednoj nekretnini i njezinim mogućnostima, slobodno nas kontaktirajte. Ova hala predstavlja izvanrednu priliku za investiciju u nekretnine u Zagrebu.

HALA / REMETINEC / POSLOVNI PROSTOR / ZAGREB / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Asfaltni put
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Javni prijevoz
Parking
Parkirna mjesta
7+
Vanjsko ne-natkriveno mjesto
Ostalo
Namjena
skladišni/radiona
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Vlasnički list
Uporabna dozvola

Pošalji upit

Karta