Prodaja građevinskog zemljišta u Svetoj Nedelji, 3500 m2

Galerija

Prodaja građevinskog zemljišta u Svetoj Nedelji, 3500 m2

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
3.500m2
Cijena
210.000
ID Code :
Z-5448

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
3.500m2
Cijena
210.000
ID Code :
Z-5448

Opis

Libertas Homes izdvaja iz svoje ponude iznimno atraktivno građevinsko zemljište smješteno u Svetoj Nedelji. Zemljište je potpuno unutar građevinske zone, a zbog svoje veličine i karakteristika nudi širok raspon mogućnosti za razvoj stambenih jedinica.

Parcela se prostire na dovoljno širokoj površini s više od 30 metara širine, što omogućuje fleksibilnost u planiranju izgradnje. S obzirom na izgrađenost koja može iznositi do 40% tlocrtno, postoji mogućnost izgradnje više etažnih objekata, što čini ovo zemljište iznimno pogodnim za gradnju višestambenih zgrada ili luksuznih obiteljskih kuća. Naravno, detaljni urbanistički planovi i pravila specifična za ovu lokaciju odredit će konačne mogućnosti razvoja, no već sada se može potvrditi da ovo zemljište pruža sjajan potencijal za kvalitetan stambeni projekt.

Lokacija Sveta Nedelja dodatno pojačava atraktivnost ovog zemljišta. Smještena u blizini Zagreba, ova se općina ubrzano razvija i nudi mirno okruženje uz sve prednosti blizine glavnog grada, kao i odličnu povezanost s prometnicama. Ova prilika je savršena za investitore koji žele iskoristiti rastuću potražnju za kvalitetnim stambenim prostorom u okolici Zagreba.

Ako imate dodatnih pitanja o mogućnostima izgradnje, postupku dobivanja građevinskih dozvola ili želite dogovoriti termin za razgledavanje zemljišta, slobodno nas kontaktirajte. Ovo je jedinstvena prilika za sve koji traže zemljište u prosperitetnom području s velikim razvojnim potencijalom. Ne propustite ovu priliku – zemljište poput ovoga rijetko se pojavljuje na tržištu!

Za više informacija, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Libertas Homes stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i dodatne informacije.

PRODAJA GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA/SVETA NEDELJA/ 3500 m2

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Struja
Asfaltni put
Blizina sadržaja
Park
Igralište
Pošta
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
stambeno
Dozvole
Vlasnički list

Pošalji upit

Karta