Prodaja građevinskog zemljišta na atraktivnoj lokaciji, otok Šipan

Galerija

Prodaja građevinskog zemljišta na atraktivnoj lokaciji, otok Šipan

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
833m2
Cijena
115.000
ID Code :
Z-138

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
833m2
Cijena
115.000
ID Code :
Z-138

Opis

Iz naše agencijske ponude izdvajamo građevinsko zemljište na prodaju.

Na otoku Šipanu, u mjestu Suđurađ, samo 300 metara od obale, smješteno je građevinsko zemljište površine 833 m². Zemljište se nalazi u mirnoj zoni, savršenoj za izgradnju obiteljskih kuća ili vila, u blizini čistog mora i okruženo prekrasnom prirodom.

Parcela nudi dovoljno prostora za razne građevinske projekte, a sva potrebna infrastruktura, uključujući struju i vodu, nalazi se uz parcelu. Pristupni putevi osigurani su s dvije strane, što dodatno olakšava planiranje i izgradnju.

Uz to, postoji mogućnost kupnje dodatne parcele površine 517 m² koja se nalazi u neposrednoj blizini. Iako ova parcela trenutno ne spada u građevinsko područje, postoji potencijal za budući razvoj.

Suđurađ je dobro povezan s kopnom trajektnim linijama, uz dodatnu prednost da se na otok može trajektom prevesti i automobil.

Ova parcela pruža jedinstvenu priliku za izgradnju doma ili luksuzne vile u jednoj od najljepših i najmirnijih oaza Jadrana, savršeno uklopljenoj u bogatu kulturnu i prirodnu baštinu otoka Šipana.

GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE/DUBROVNIK OKOLICA/ OTOK ŠIPAN

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Blizina sadržaja
Blizina mora
Ostalo
Tip zemljišta
građevinsko

Pošalji upit

Karta