Četverosobni penthouse s lijepom terasom u blizini Ilice

Galerija

Četverosobni penthouse s lijepom terasom u blizini Ilice

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
3
Ukupno katova
3
Površina
140m2
Površina okućnice
20m2
Cijena
420.000
ID Code :
S-5432

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
3
Ukupno katova
3
Površina
140m2
Površina okućnice
20m2
Cijena
420.000
ID Code :
S-5432

Opis

Libertas Homes predstavlja ekskluzivnu ponudu – četverosobni penthouse u blizini Ilice, koji predstavlja izvanrednu priliku za one koji traže prostran, moderan i luksuzan dom u širem centru Zagreba. Ovaj stan, smješten u zgradi izgrađenoj 2009. godine, odiše elegancijom i udobnošću, dok njegova površina od 122,09 m² nudi izniman životni prostor, savršen za obitelj ili pojedince koji cijene prostor i praktičnost.

Stan se sastoji od prostranog hodnika koji vodi do svijetlog i prozračnog dnevnog boravka s blagovaonicom, idealnog za obiteljska okupljanja i društvene događaje. Uz dnevni boravak se nalazi i potpuno opremljena kuhinja modernog dizajna. Dodatnu privatnost i funkcionalnost osigurava odvojeni degažman, dok kupaonica i zasebni WC omogućavaju dodatnu praktičnost. Tri prostrane spavaće sobe pružaju dovoljno prostora za cijelu obitelj, a svaka soba nudi mirno okruženje, savršeno za odmor i opuštanje.

Penthouse se ističe i s dvije terase, koje pružaju prekrasan pogled na okolinu i unose puno prirodnog svjetla u prostor, stvarajući osjećaj prostranosti i povezanosti s vanjskim svijetom. Terase su idealne za opuštanje, uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem odmoru na svježem zraku.

Stan također dolazi s nizom dodatnih pogodnosti, uključujući spremište u podrumu površine 14,80 m², koje osigurava dovoljno prostora za pohranu. Uz stan dolazi i vlastiti vrt površine 19,00 m², savršen za privatne trenutke na otvorenom ili kao prostor za hobije. Osim toga, dva parkirna mjesta u dvorištu (svako 11,50 m²) osiguravaju praktičnost i udobnost života u centru grada, eliminirajući brige o parkiranju.

Ovaj penthouse nudi jedinstveni spoj modernog dizajna, prostranosti i mirnog okruženja, uz neposrednu blizinu svih važnih gradskih sadržaja poput škola, trgovina, javnog prijevoza i kulturnih atrakcija. Njegova lokacija, prostranost i luksuzne karakteristike čine ga pravom rijetkošću na tržištu, savršenim za one koji žele spojiti gradski život s privatnošću i udobnošću doma.

Ne propustite priliku i nazovite već danas kako biste dogovorili razgledavanje ovog izvanrednog stana koji će vas sigurno oduševiti.

PRODAJA STANA/KUSTOŠIJA/PENTHOUSE/4 SOBAN/140 M2/3.KAT

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Etažno plinsko centralno
Klima uređaj
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Igralište
Pošta
Vrtić
Trgovina
Škola
Kino
Ostalo
Terasa
Namješteno
Površina terase
20 m2
Godina izgradnje
2009 godina
Broj etaža
jednoetažni
Tip stana
u stambenoj zgradi
Orijentacija stana
Sjever
Jug
Zapad
Vrt
Površina vrta
20 m2
Roštilj
Parking
Parkirna mjesta
2
Vanjsko ne-natkriveno mjesto
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Uporabna dozvola
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Internet
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Stan se prodaje namješten
Protuprovalna vrata
Kada
Tuš kabina

Pošalji upit