Na prodaju dvosobni stan s prekrasnim pogledom na Katedralu u centru Zagreba

Galerija

Na prodaju dvosobni stan s prekrasnim pogledom na Katedralu u centru Zagreba

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
2
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
4
Ukupno katova
4
Površina
44,88m2
Cijena
247.500
ID Code :
S-5398

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
2
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
4
Ukupno katova
4
Površina
44,88m2
Cijena
247.500
ID Code :
S-5398

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja izvrstan dvosobni stan smješten u samom srcu Zagreba, na atraktivnoj lokaciji Europskog trga, neposredno uz poznati Trg bana Josipa Jelačića. Ova lokacija pruža rijetku priliku za život u strogom centru grada, gdje se povijest i moderna arhitektura susreću, omogućujući pristup svim pogodnostima koje središte metropole nudi.

Stan se nalazi na četvrtom katu zgrade koja ima lift, što omogućuje jednostavan pristup, posebno korisno za stanare na višim katovima. Stan se prostire na površini od 45 četvornih metara, što je idealna kvadratura za dvosobni stan, pružajući dovoljno prostora za udoban život.

Ulaskom u stan, prvi prostor koji se susreće je prostrani hodnik. Ovdje je dovoljno mjesta za postavljanje ormara ili polica koje olakšavaju organizaciju osobnih stvari i čine ulazni prostor praktičnim i estetski ugodnim. Kuhinja je otvorenog koncepta, spojena s blagovaonicom, što stvara fluidan i moderan prostor za pripremu i uživanje u obrocima. Opremljena je suvremenim aparatima i kuhinjskim elementima visoke kvalitete, što svakodnevno kuhanje čini jednostavnim i ugodnim. Blagovaonica je dovoljno prostrana za smještaj obiteljskog stola, idealna za večere s prijateljima ili obitelji.Središnji dio stana je dnevni boravak, koji je dizajniran tako da nudi udobnost i prostor za opuštanje. Veliki prozori omogućuju ulazak obilja prirodne svjetlosti, stvarajući svijetao i topao ambijent. Ovo je mjesto gdje se možete opustiti nakon napornog dana, uživati u filmskoj večeri ili družiti se s gostima.Spavaća soba je mirna oaza unutar stana, osmišljena za opuštajući san. Prostora je dovoljno za postavljanje velikog kreveta, noćnih ormarića i ormara za garderobu. Prozori u spavaćoj sobi također pružaju puno prirodne svjetlosti i omogućuju lijep pogled na okolne znamenitosti. Kupaonica je moderno uređene s visokokvalitetnim sanitarijama, keramikom i svim potrebnim dodacima, što je čini vrlo funkcionalnom.

Uz stan dolazi i prostrana terasa koja pruža prekrasan pogled na zagrebačku katedralu, jedan od najimpresivnijih povijesnih spomenika u gradu. Terasa je savršena za opuštanje na otvorenom, bilo da uživate u jutarnjoj kavi, čitate knjigu ili organizirate druženje s prijateljima.

Stan također uključuje pripadajuće spremište smješteno na istom katu. Ovo je dodatni prostor koji može poslužiti za odlaganje sezonske opreme, alata ili drugih osobnih stvari, čime se dodatno povećava funkcionalnost stana.

Stan je adaptiran prije dvije godine s ciljem poboljšanja kvalitete života i energetske učinkovitosti. Adaptacije uključuju:

Postavljeno je etažno centralno grijanje s modernim kondenzacijskim bojlerom, što osigurava učinkovit sustav grijanja i smanjuje troškove režija tijekom hladnijih mjeseci.

Stan je opremljen PVC stolarijom, koja je poznata po odličnim izolacijskim svojstvima. Ovo pomaže u održavanju ugodne temperature unutar stana, bez obzira na vanjske vremenske uvjete, te smanjuje potrošnju energije.

Stan se prodaje namješten, a dogovor o namještaju može biti fleksibilan ovisno o željama kupca. Namještaj je odabran s ukusom, kombinirajući moderni dizajn s funkcionalnošću. Kupci imaju mogućnost preuzeti stan s cjelokupnim namještajem ili ga personalizirati prema vlastitim potrebama.

Stan se nalazi u samom centru Zagreba, što nudi nevjerojatne prednosti za svakodnevni život.

Izvrsna povezanost s različitim oblicima javnog prijevoza omogućuje brz i jednostavan pristup drugim dijelovima grada. Tramvajske linije koje prolaze kroz centar omogućuju lako kretanje bez potrebe za osobnim automobilom.

Blizina trgovina i popularne Dolac tržnice osigurava da su svi svježi proizvodi i dnevne potrepštine na dohvat ruke.

U neposrednoj blizini nalaze se kazališta, muzeji, galerije, kao i mnoge obrazovne ustanove. Ova lokacija je savršena za one koji cijene kulturu i žele biti u centru događanja.

Stan se nalazi blizu bolnica, klinika i sportskih centara, što je idealno za održavanje zdravog i aktivnog načina života.

U blizini se nalaze parkovi i zelene površine, idealni za šetnje, trčanje ili opuštanje na svježem zraku.

Stan predstavlja izvanrednu investicijsku priliku. Njegova lokacija i raspored čine ga idealnim ne samo za osobni život nego i za prenamjenu u poslovni prostor ili kao investiciju za najam, s obzirom na popularnost centra grada među turistima i poslovnim ljudima. Blizina svih ključnih sadržaja osigurava da će uvijek postojati potražnja za najmom.

Zgrada je trenutno u pregovorima za obnovu fasade. Ova planirana obnova dodatno će podići estetsku i tržišnu vrijednost stana te osigurati da zgrada nastavi biti atraktivna i održavana.

Ovaj stan je savršena prilika za one koji žele živjeti u samom srcu Zagreba, uživajući u svim pogodnostima koje pruža blizina povijesnog centra grada. S obzirom na lokaciju, kvalitetu izgradnje, unutarnje uređenje te planirane obnove, ovaj stan predstavlja i izvrsnu investiciju za budućnost.

ZAGREB / PRODAJA / STAN / CENTAR / EUROPSKI TRG / 45 M2

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Etažno plinsko centralno
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Parking
Parkirna mjesta
bez parkirnog mjesta
Dozvole
Energetski razred
C
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Vrt
Spremište/šupa
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Stan se prodaje namješten

Pošalji upit