Prodaja tradicionalne kamene kuće na otoku Koločepu prvi red uz more, Dubrovnik okolica

Galerija

Prodaja tradicionalne kamene kuće na otoku Koločepu prvi red uz more, Dubrovnik okolica

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Površina
95m2
Površina okućnice
764m2
Cijena
700.000
ID Code :
K-203

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Površina
95m2
Površina okućnice
764m2
Cijena
700.000
ID Code :
K-203

Opis

Ekskluzivno iz ponude agencije Libertas Homes, prodaje se kuća prvi red uz more na otoku Koločepu kraj Dubrovnika!

Otok Koločep je jedan od najjužnijih naseljenih Elafitskih otoka, povezan brodskom linijom s Dubrovnikom i udaljen samo 3 km od grada. Otok nudi čari malog, pitomog mjesta koje posebno živne u ljetnim mjesecima, privlačeći brojne posjetitelje. Za sve ljubitelje života i odmora izvan grada, ovaj otok je pravi mali raj.

Kamena kuća prostire se na otprilike 95 m² s prekrasnom terasom s koje se pruža pogled na more, smještena u prednjem dijelu nekretnine. Tradicionalna obilježja poput staza popločanih kamenom, terase s kamenim stupovima i vinove loze koja stvara hlad, daju ovoj nekretnini poseban šarm.

Ispod terase nalazi se magazin koji se može preurediti u zasebnu apartmansku jedinicu ili gostinjsku sobu. Gornja terasa vodi do blagovaonice i kuhinje, dok kamene stepenice vode na prvu etažu kuće gdje su spavaće sobe i kupaonica. Potkrovlje nudi veliku radnu sobu s bibliotekom.

Nekretnina je oplemenjena dvorištem od ukupno 764 m², smještenom u stražnjem dijelu kuće. Kaskadne parcele pružaju mogućnost za izgradnju bazena ili drugih sadržaja jer je riječ o građevinskom zemljištu.

Prve zrake sunca možete osjetiti dok ležite na pijesku, slušajući zvukove prirode, morske valove i cvrkut ptica. Ovaj ambijent pruža savršeno mjesto za opuštanje, daleko od gradske gužve.

Nekretnina je prava rijetkost na tržištu, smještena samo korak od mora. Ima veliki potencijal bilo kao obiteljska kuća za odmor ili kao investicija za iznajmljivanje.

NEKRETNINE PRVI RED UZ MORE / KUĆA ZA ODMOR / PRODAJA / ELAFITI / BLIZINA DUBROVNIKA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Ostalo
Terasa
Kuća uz more
Kamena kuća
Pogled na more
Prikaži kao
Prodano

Pošalji upit

Karta