Na prodaju luksuzni penthouse u modernoj novogradnji u Velikoj Gorici

Galerija

Na prodaju luksuzni penthouse u modernoj novogradnji u Velikoj Gorici

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Kat
2
Ukupno katova
2
Površina
150m2
Cijena
370.000
ID Code :
S-5452

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Kat
2
Ukupno katova
2
Površina
150m2
Cijena
370.000
ID Code :
S-5452

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja jedinstveni četverosobni penthouse u Velikoj Gorici, smješten u mirnoj i povučenoj ulici, a ipak u neposrednoj blizini centra grada. Ovaj prostrani penthouse zauzima cijelu etažu, pružajući privatnost i luksuz uz otvoreni pogled koji stvara dojam slobode i povezanosti s okolinom. S površinom od 132 m², ovaj stan nudi dovoljno prostora za kreiranje različitih interijera prema vlastitim željama i potrebama.

Stan je dizajniran prema najvišim standardima moderne gradnje, s posebnim naglaskom na udobnost i energetsku učinkovitost. Opremljen je dizalicom topline koja omogućuje ekološki prihvatljivo i energetski učinkovito grijanje, dok podno grijanje pruža dodatnu razinu udobnosti tijekom hladnijih mjeseci. Svi korišteni materijali su vrhunske kvalitete, uključujući podne obloge, stolariju i sanitarije, kako bi svaki detalj ovog stana zračio elegancijom i dugotrajnošću.

Uz prostrani stambeni prostor, penthouse dolazi s garažom od 34 m², što osigurava dovoljno prostora za dva automobila i dodatno pohranjivanje. Ovaj penthouse je savršen izbor za one koji traže kombinaciju luksuza, privatnosti i praktičnosti u jednom od najpoželjnijih dijelova Velike Gorice.

Planirano useljenje je u razdoblju od ljeta do jeseni 2025. godine, što vam pruža dovoljno vremena za planiranje i prilagodbu vlastitih želja i potreba unutar ovog luksuznog prostora. Ova nekretnina predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže vrhunski životni prostor u mirnom, ali urbano povezanim okruženju, idealnom za obiteljski život ili kao luksuzno utočište od svakodnevne vreve.

Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog izuzetnog penthousea u Velikoj Gorici i kreirati dom iz snova koji savršeno spaja moderni dizajn, funkcionalnost i komfor.

VELIKA GORICA / NOVOGRADNJA / PENTHOUSE / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Etažno centralno na struju
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Terasa
Lođa
Godina izgradnje
2025 godina
Broj etaža
jednoetažni
Tip stana
u stambenoj zgradi
Novogradnja
Orijentacija stana
Sjever
Jug
Zapad
Istok
Parking
Parkirna mjesta
2
Garaža
Dozvole
Energetski razred
A
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Protuprovalna vrata
Električne rolete
Tuš kabina
Podno grijanje

Pošalji upit