Na prodaju luksuzni stan u modernoj novogradnji u Diklu

Galerija

Na prodaju luksuzni stan u modernoj novogradnji u Diklu

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Toaleti
1
Kat
1
Ukupno katova
2
Površina
124,69m2
Cijena
1.011.666
ID Code :
S-5451

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Toaleti
1
Kat
1
Ukupno katova
2
Površina
124,69m2
Cijena
1.011.666
ID Code :
S-5451

Opis

Na prodaju luksuzni stanovi u novogradnji u Diklu, top lokacija!

Libertas Homes vam predstavlja ekskluzivni projekt u atraktivnom naselju Diklo, poznatom po svojoj mirnoj atmosferi i prelijepim pogledima na more. Ova novogradnja, planiranog završetka u prosincu 2025. godine, nudi sve što možete poželjeti u modernom i luksuznom stambenom prostoru. Stanovi su osmišljeni prema najvišim standardima gradnje, koristeći vrhunske materijale i najnoviju tehnologiju, te pružaju savršenu kombinaciju udobnosti i sofisticiranosti.

Projekt se sastoji od ukupno 6 stanova, od kojih četiri imaju vlastite bazene, što ovu nekretninu čini izuzetno atraktivnom za one koji traže dodatnu razinu privatnosti i luksuza. Svaki stan je pažljivo dizajniran kako bi ispunio sve potrebe modernog života, uz vrhunsku funkcionalnost i estetiku.

Stanovi su opremljeni sustavom dizalice topline koji omogućuje ekonomično grijanje i hlađenje svih prostorija. Svi prostori su klimatizirani, pružajući maksimalnu udobnost u svako doba godine.

Korišteni su najkvalitetniji materijali, uključujući vanjsku stolariju s električnim roletama i aluminijskim griljama, što dodatno pridonosi energetskoj učinkovitosti i modernom izgledu zgrade.

Prostorije obiluju prirodnim svjetlom zahvaljujući prostranim staklenim ogradama na lođama, koje omogućuju predivne poglede i osjećaj otvorenosti.

Stubišta su obložena keramikom velikog formata, a ograde su izrađene od plastificiranog čelika, što osigurava dugotrajnost i moderni estetski dojam.

Stanovi su opremljeni „smart home“ tehnologijom, koja omogućava upravljanje rasvjetom, grijanjem i ostalim sustavima putem pametnih uređaja, čineći život jednostavnijim i praktičnijim.

Postavljena su protuprovalna vrata te je osigurana priprema za sustav videonadzora, što omogućuje visoku razinu sigurnosti za sve stanare.

Parketi I. klase od višeslojnog hrasta, koje kupci mogu birati prema vlastitim preferencijama, garantiraju elegantan i prirodan izgled interijera.

Keramika gres I. klase velikih dimenzija koristi se u kuhinjama, kupaonicama i drugim prostorijama, osiguravajući luksuzan i trajan završetak.

Instalirana je visokokvalitetna sanitarna oprema koja odgovara najvišim standardima modernog dizajna i funkcionalnosti.

Zgrada je obložena ventiliranom fasadom, koja osim estetske privlačnosti pruža i dodatnu energetsku učinkovitost te optimalnu izolaciju.

Ova nekretnina nudi nevjerojatnu priliku za one koji traže luksuzan stan na prestižnoj lokaciji. Diklo je poznato po svojoj blizini mora, a ova novogradnja savršeno se uklapa u ovaj idiličan ambijent. S visokim standardima gradnje, naprednom tehnologijom i luksuznim završnim radovima, ovi stanovi predstavljaju jedinstvenu investiciju u budućnost.

Ne propustite ovu priliku – luksuzni stanovi u Diklu brzo postaju rijetkost na tržištu. Kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite obilazak ove izvanredne nekretnine!

S3

Na prodaju je luksuzni stan smješten na prvom katu moderne novogradnje, koji nudi prostran i funkcionalan raspored, idealan za obiteljski život. Stan ima stambenu površinu od 104,46 m², s prostranom kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom koji stvaraju središnji prostor za ugodna okupljanja. Tri udobne spavaće sobe osiguravaju dovoljno prostora za obitelj, dok dvije moderno uređene kupaonice i dodatni wc pružaju funkcionalnost i privatnost. Stan također ima prostranu lođu koja omogućuje uživanje u vanjskom prostoru s obiljem prirodne svjetlosti.

Stan dolazi s dodatnim pripatcima, uključujući spremište koje nudi dodatni prostor za pohranu, te dva garažna parkirna mjesta koja osiguravaju praktičnost i udobnost.

Ukupna površina stana S3, uključujući pripatke, iznosi 124,69 m², što ga čini izvrsnom prilikom za one koji traže savršeni balans luksuza, prostranosti i praktičnosti na atraktivnoj lokaciji. Ovaj stan predstavlja idealan dom za obitelji koje žele uživati u komforu i vrhunskoj kvaliteti života.

ZADAR / DIKLO / PRODAJA / STAN

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Ostalo
Lođa
Parking
Garaža
Natkriveno parkirno mjesto

Pošalji upit

Karta