Na prodaju luksuzna vila u izgradnji s pogledom na more, okolica Dubrovnika

Galerija

Na prodaju luksuzna vila u izgradnji s pogledom na more, okolica Dubrovnika

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
6
Spavaće sobe
4
Kupaonice
4
Površina
470,09m2
Cijena
2.700.000
ID Code :
K-276

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
6
Spavaće sobe
4
Kupaonice
4
Površina
470,09m2
Cijena
2.700.000
ID Code :
K-276

Opis

Libertas Homes vam predstavlja izvanrednu priliku za kupnju luksuzne vile u izgradnji, smještene na ekskluzivnoj lokaciji u Štikovici, samo nekoliko minuta vožnje od Dubrovnika.

Ova moderna vila, udaljena svega 5 minuta hoda od plaže, pruža impresivan pogled na Jadransko more, spajajući luksuz, privatnost i blizinu svih sadržaja koje nudi okolica Dubrovnika.

Vila je pažljivo osmišljena s naglaskom na maksimalan komfor, luksuzan životni prostor i vrhunski dizajn. Pristup vili omogućen je asfaltiranim privatnim putem s glavne ceste, koji vodi u prostranu garažu s dva parkirna mjesta, dok vanjski parkirališni prostor može primiti više od četiri automobila, što ovu nekretninu čini izuzetno praktičnom za obitelj i goste.

Na ulazu u vilu dočekat će vas stakleni hodnik, koji odmah ostavlja dojam raskoši i elegancije, a pruža spektakularan pogled na more. Ovaj hodnik vodi na prvi kat vile, gdje se nalaze četiri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, što osigurava visoki stupanj privatnosti i udobnosti za sve stanare. Na istom katu smještena je i dodatna prostorija koja je prema planu predviđena za teretanu, vinski podrum ili sobu za opuštanje (biljar).

U prizemlju vile smješten je prostrani dnevni boravak površine 67 m2, idealan za opuštanje i druženje. Središnje mjesto ovog prostora zauzima moderna kuhinja s velikim otokom, koja se savršeno nadopunjuje s blagovaonicom. Dnevni boravak i kuhinja izlaze na natkrivenu terasu opremljenu roštiljem, koja je idealna za opuštanje i uživanje u blagodatima mediteranskog načina života. Pored terase, nalazi se i posebna "chill out" soba, koju budući vlasnik može urediti prema vlastitim preferencijama ili iskoristiti za drugu namjenu. Iz dnevnog boravka se izlazi na vanjsku terasu na kojoj je smješten veliki bazen s predivnim pogledom na more.

U dogovoru s investitorom, kuća se može završiti do najsitnijih detalja, koristeći samo najkvalitetnije materijale poput premium parketa i keramike. Sve instalacije su već postavljene, a objekt je opremljen sustavom podnog grijanja u zajedničkim prostorima, dok su u spavaćim sobama predviđeni radijatori. U dnevnom boravku je predviđen moderan kamin koji unosi dodatni ugođaj. Kuća je opremljena solarnim panelima i dizalicom topline, što osigurava visoko energetski učinkovit sustav grijanja i hlađenja, idealan za suvremen i održiv način života.

Vila također ima svoj podrum, u kojem je smještena tehnika za bazen, no dovoljno je velik da se može prenamijeniti u dodatni korisni prostor, prema potrebama vlasnika.

Ova luksuzna vila u Štikovici pruža savršen spoj moderne arhitekture, vrhunskih sadržaja i spektakularnog prirodnog okruženja te predstavlja jedinstvenu priliku za investiranje u luksuznu nekretninu u blizini Dubrovnika. Idealna je za one koji traže privatnost, luksuz i udobnost, a ujedno žele biti blizu svih ključnih sadržaja i prekrasnih plaža.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

NOVO U PONUDI/ LUKSUZNE VILE U OKOLICI DUBROVNIKA/ VILA U IZGRADNJI

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Asfaltni put
Blizina sadržaja
Trgovina
Javni prijevoz
Blizina mora
Ostalo
Započeta gradnja
Pogled na more
Vila
Novogradnja
Parking
Parkirna mjesta
2
Parkirna mjesta
4
Garaža
Vanjsko ne-natkriveno mjesto
Vrt
Bazen
Roštilj

Pošalji upit