Moderan stan s prostranom terasom na atraktivnoj lokaciji

Galerija

Moderan stan s prostranom terasom na atraktivnoj lokaciji

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
2
Ukupno katova
2
Površina
83,50m2
Cijena
367.400
ID Code :
S-5418

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
1
Kat
2
Ukupno katova
2
Površina
83,50m2
Cijena
367.400
ID Code :
S-5418

Opis

Libertas Homes vam s ponosom predstavlja ekskluzivan stan ukupne obračunske površine od 83,50 m², smješten u atraktivnom dijelu grada, naselju Jarun. Ova jedinstvena nekretnina nudi savršen spoj prostranosti, funkcionalnosti i udobnosti, idealna za one koji traže kvalitetan životni prostor.

Unutarnji prostor stana obuhvaća 65,48 m², pažljivo dizajniran kako bi osigurao maksimalnu iskoristivost prostora i udobnost. Prostrani dnevni boravak, moderna kuhinja, dvije udobne spavaće sobe te kupaonica s vrhunskim sanitarijama čine ovaj stan idealnim mjestom za život obitelji ili pojedinaca.

Stanu pripada i terasa veličine 21,28 m², savršena za opuštanje i uživanje na otvorenom. Terasa je uračunata u ukupnu obračunsku površinu sa smanjenim koeficijentom od 0,25, što znači da njezina obračunska površina iznosi 5,32 m². Terasa pruža dodatni prostor za vanjsko sjedenje, obiteljska okupljanja ili vrtlarenje u privatnosti vlastitog doma.

Uz stambeni prostor i terasu, nekretnina uključuje i vanjsko parkirno mjesto od 13,50 m², s obračunskim koeficijentom od 0,20, što daje dodatnih 2,70 m² obračunske površine. Parkirno mjesto je dovoljno prostrano za sigurno parkiranje automobila te pruža dodatnu pogodnost i sigurnost vlasnicima.

Kao obavezni dio kupnje, stanu pripada i zidano spremište u podrumu zgrade veličine 20 m², što je idealno za pohranu sezonskih stvari, alata ili sportske opreme. Spremište se obračunava s koeficijentom 0,50, što iznosi 10 m² obračunske površine.

Kombinacijom svih ovih elemenata, ukupna obračunska površina stana, terase, parkirnog mjesta i spremišta iznosi 83,50 m². Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za one koji traže moderan, prostran i funkcionalan dom na odličnoj lokaciji.

Za sve dodatne informacije ili dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte. Ovaj jedinstveni stan čeka upravo na vas!

PRODAJA / STAN / JARUN / NOVOGRADNJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Asfaltni put
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Kino
Parking
Parkirna mjesta
1
Ostalo
Novogradnja
Vrt
Spremište/šupa

Pošalji upit

Karta