Na prodaju trosobni stan s terasom u Svetoj Nedelji

Galerija

Na prodaju trosobni stan s terasom u Svetoj Nedelji

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
2
Ukupno katova
2
Površina
100m2
Cijena
240.000
ID Code :
S-5404

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
2
Ukupno katova
2
Površina
100m2
Cijena
240.000
ID Code :
S-5404

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

U mirnom naselju Orešje, smještenom u Svetoj Nedelji, nalazi se atraktivan trosoban stan koji predstavlja savršen spoj suvremenog života i prirodnog okruženja. Ova nekretnina, s obračunskom površinom od 100 m², ističe se prostranim terasama i funkcionalnim rasporedom prostorija te nudi izvanredne uvjete za miran obiteljski život. Uz to, stan nudi i opciju kupnje dvije garaže, što dodatno povećava njegovu vrijednost i praktičnost.

Ovaj trosoban stan dizajniran je s naglaskom na udobnost i funkcionalnost. Od ulaza, prostire se prostrani hodnik koji vodi do različitih dijelova stana, pružajući osjećaj prostranosti i otvorenosti. Kupaonica, opremljena modernim sanitarijama, uključuje WC, dok je dodatni odvojeni toalet smješten za veću praktičnost, posebno prilikom primanja gostiju.

Centralni dio stana čini prostrani dnevni boravak koji je povezan s kuhinjom i blagovaonicom. Ovaj otvoreni koncept omogućava lako komuniciranje među ukućanima i stvara ugodnu atmosferu za obiteljska druženja i večere. Kuhinja je potpuno opremljena modernim aparatima, a blagovaonica je dovoljno velika za smještaj obiteljskog stola.

Jedna od najistaknutijih prednosti ovog stana su dvije prostrane terase. Prva terasa ima površinu od 25 m² i savršena je za aktivnosti na otvorenom, poput roštiljanja, sunčanja ili jednostavno uživanja u opuštajućem pogledu na okolno zelenilo. Druga terasa, površine 10 m², pruža intimniji prostor za opuštanje uz knjigu ili šalicu kave, te je idealna za postavljanje biljaka i cvjetnih aranžmana.

Stan dolazi s uključenim parkirnim mjestom, što omogućava lagan i siguran pristup automobilom. Osim toga, stan nudi mogućnost kupnje dvije garaže, svaka po cijeni od 15,000 eura. Ova opcija posebno je korisna za obitelji s više vozila ili one koji traže dodatni prostor za pohranu ili zaštitu vozila tijekom zimskih mjeseci. Garaže su smještene u neposrednoj blizini stana, čime osiguravaju dodatnu udobnost i praktičnost.

Namještaj u stanu dostupan je po dogovoru, što znači da se prostor može lako prilagoditi osobnim stilovima i potrebama budućih vlasnika. Ovo omogućava da budući stanari kreiraju svoj idealan dom bez potrebe za velikim ulaganjima u renovaciju ili opremanje.

Naselje Orešje poznato je po svojoj mirnoj atmosferi i obilju zelenila, što ga čini savršenim za obiteljski život daleko od gradske buke, ali dovoljno blizu svih potrebnih sadržaja. U neposrednoj blizini nalaze se osnovne škole, vrtići, trgovine i ljekarne, što doprinosi svakodnevnoj praktičnosti i udobnosti života.

Blizina prirode omogućuje razne rekreacijske aktivnosti, uključujući šetnje, vožnju biciklom i piknike u obližnjim parkovima i šumama. Sveta Nedelja poznata je i po svojoj izvrsnoj prometnoj povezanosti s glavnim cestovnim pravcima prema Zagrebu i ostalim dijelovima Hrvatske, što olakšava svakodnevne obaveze i putovanja.

Ovaj trosoban stan u Orešju, Sveta Nedelja, savršena je prilika za one koji traže prostrani, funkcionalan dom u mirnom i zelenom okruženju, ali s blizinom svih potrebnih urbanih sadržaja. Prostrane terase, mogućnost kupnje garaža, te prilagodljiv interijer, čine ga izvanrednom prilikom za kvalitetan obiteljski život ili investiciju. Stan je spreman za useljenje i čeka svoje nove vlasnike koji će cijeniti sve pogodnosti koje ovaj prekrasan prostor nudi.

Za sve dodatne informacije, razgledavanje stana ili dogovor oko kupnje, slobodno nas kontaktirajte putem navedenih kontakata.

SVETA NEDELJA / OREŠJE / PRODAJA / STAN / 100 M2

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Asfaltni put
Sustav grijanja
Grijalice i radijatori na struju
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Ostalo
Terasa
Površina terase
35 m2
Godina izgradnje
2024 godina
Mogućnost zamjene
nije moguća zamjena za drugu nekretninu
Parking
Parkirna mjesta
1
Tehnika
Portafon
Internet

Pošalji upit

Karta