Prodaja luksuzne moderne vile s bazenom pokraj Dubrovnika

Galerija

Prodaja luksuzne moderne vile s bazenom pokraj Dubrovnika

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
5
Ukupno katova
3
Površina
360m2
Površina okućnice
450m2
Cijena
Na upit
ID Code :
K-169

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
5
Ukupno katova
3
Površina
360m2
Površina okućnice
450m2
Cijena
Na upit
ID Code :
K-169

Opis

Ova luksuzna vila iz brižno i odgovorno osmišljene ponude nekretnina Libertas Homes agencije smjestila se u mirnom i skladom bogatom naselju, svega šest kilometara udaljenom od Dubrovnika.

Okružena briljantno autohtonom i očuvanom prirodom i s poznato umirujućim i bogatim pogledom na Rijeku dubrovačku nekretnina pruža i potpunu privatnost. Ukupna površina vile je 360 m2 stambenog prostora. Posjeduje tri decentno i ugođajno smireno uređene spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, dnevni boravak sa stilskim namještajem i vrhunskim komforom, kuhinju s blagovaonicom, dodatne kupaonice, teretane, saune i vinski podrum u garaži.

Očarava i prekrasna terasa s koje se prilazi predivno osmišljenom bazenu s kojega se pruža pogled na rijeku i zeleno prirodom obojena prostranstva.

Prilikom projektiranja posebno se pazilo na i na vizualne efekte koji naravno u čovjeku stvaraju pozitivan ugođaj življenja i boravka. Posebno ističemo efekte topline drvenih elemenata i u interijeru i eksterijeru. Raskošno, toplo, odmjereni ali veliki naglasak luksuza. Pazilo se na svaki detalj što je itekako vidljivo i sukladno svemu i korišteni su u gradnji i završnom uređenju i opremanju visokokvalitetni i sustavno provjeravani materijali. Moderna arhitektura itekako je doprinijela da se ova nekretnina savršeno uklopi u krajobraz.

Gradnja vile dovršena je 2020. godine. Dodatno je oplemenjena sigurnosnim sustavom što svakome vlasniku donosi dodatnu sigurnost i opuštenost. Videonadzor, alarmni sustav, visokokvalitetno ozvučenje samo su osnovne sastavnice toga.

Sadašnja namjena nekretnine je za turistički najam, koji je izvrsno uhodan, te je moguće kupnjom vile preuzeti i njezin ugledni menadžment. U svakom slučaju, ova jedinstvena i iznimno atraktivna i luksuzna nekretnina odličan je izbor i kao kuća za odmor.

LUKSUZNA ATRAKTIVNA VILA / DUBROVNIK / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Vrt
Vrt
Bazen
Ostalo
Namješteno
Vila
Godina izgradnje
2020 godina
Tip kuće
samostojeća
Novogradnja
Dozvole
Energetski razred
A+
Građevinska dozvola
Uporabna dozvola
Parking
Garaža
Tehnika
Internet
Alarmni sustav

Pošalji upit