Prodaje se parcela s građevinskom dozvolom i započetom gradnjom u mirnom dijelu Samobora, Giznik, 618 m²!

Galerija

Prodaje se parcela s građevinskom dozvolom i započetom gradnjom u mirnom dijelu Samobora, Giznik, 618 m²!

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
6
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Toaleti
1
Površina
400m2
Površina okućnice
400m2
Cijena
189.000
ID Code :
K-5092

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
6
Spavaće sobe
4
Kupaonice
2
Toaleti
1
Površina
400m2
Površina okućnice
400m2
Cijena
189.000
ID Code :
K-5092

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

Prodaje se izuzetno atraktivna parcela u mirnom dijelu Samobora, u naselju Giznik. Parcela ima ukupnu površinu od 618 m², dok bruto razvijena površina iznosi 400 m². Smještena u mirnoj ulici, ova nekretnina nudi idealan spoj privatnosti i blizine svih potrebnih sadržaja.

Parcela dolazi s valjanom građevinskom dozvolom, a gradnja je već započeta. Predviđeni projekt uključuje dvije stambene etaže i jednu suterensku etažu koja je namijenjena za poslovnu upotrebu. Ovaj koncept omogućuje vlasniku da kombinira stambeni i poslovni prostor u jednom objektu, što je idealno za one koji traže dom s dodatnim poslovnim mogućnostima.

Kupci imaju mogućnost izmjena građevinske dozvole prema svojim potrebama i željama. Ova fleksibilnost pruža priliku da se projekt prilagodi specifičnim zahtjevima, bilo da se radi o povećanju stambenog prostora ili promjeni namjene dijelova objekta.

Jedna od najvećih prednosti ove nekretnine je njena lokacija. Kuća je udaljena samo 1,2 km od glavnog trga u Samoboru, što omogućava brz i jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima kao što su trgovine, restorani, kafići, škole i javne ustanove. Samobor je poznat po svojoj bogatoj povijesti, kulturi i prirodnim ljepotama, čineći ga jednim od najpoželjnijih mjesta za život u blizini Zagreba.

Ulica u kojoj se nalazi parcela je izuzetno mirna i pruža osjećaj sigurnosti i privatnosti. Idealna je za obitelji koje traže mirno okruženje za život, ali i za poslovne ljude koji cijene tišinu i spokoj nakon radnog dana.

Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za one koji traže kombinaciju stambenog i poslovnog prostora u mirnom i ugodnom dijelu Samobora. S mogućnošću prilagodbe projekta prema vlastitim potrebama, blizinom centra grada i mirnim okruženjem, ova parcela nudi sve što je potrebno za kvalitetan život i rad.

Za sve dodatne informacije i upite, slobodno se obratite!

KUĆA / SAMOBOR / ZEMLJIŠTE / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Sustav grijanja
Nema sustav grijanja
Gradska kanalizacija
Gradski plin
Vrt
Vrt
Površina vrta
300 m2
Roštilj
Blizina sadržaja
Vrtić
Škola
Ostalo
Započeta gradnja
Godina izgradnje
1986 godina
Tip kuće
samostojeća
Parking
Parkirna mjesta
2
Garaža
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Građevinska dozvola

Pošalji upit