Prodaje se kuća za život i odmor

Galerija

Prodaje se kuća za život i odmor

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
8
Spavaće sobe
6
Kupaonice
2
Toaleti
2
Površina
300m2
Površina okućnice
660m2
Cijena
320.000
ID Code :
K-5114

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
8
Spavaće sobe
6
Kupaonice
2
Toaleti
2
Površina
300m2
Površina okućnice
660m2
Cijena
320.000
ID Code :
K-5114

Opis

Prodaje se samostojeća kuća tlocrtne površine 150 m², smještena na parceli od 660 m². Stambena površina kuće iznosi 250 m², dok garaža, terase i spremište obračunski dodaju dodatnih 50 m². Izgrađena 2006. godine, kuća je u potpunosti dovršena i useljena 2008. godine, te nudi prostran i svijetao životni prostor s izvrsnim rasporedom prostorija.

Kuća se sastoji od dvije zasebne stambene jedinice, prizemlja i kata, s pripremom za odvojena brojila, što omogućava fleksibilnost u korištenju prostora. U prizemlju se nalazi garaža, ulazni prostor, tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica s izlazom na zimski vrt, kupaonica s wc-om, te dodatni wc. Na katu se nalaze ulazni prostor, prostrana terasa, tri spavaće sobe, dnevna soba spojena s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica i zaseban wc.

Kuća je prostrana, puna prirodnog svjetla, te ima sve orijentacije, što osigurava ugodnu atmosferu tijekom cijelog dana. Svi priključci su dostupni, a grijanje je riješeno putem peći na drva i pelete. Kuća je građena kvalitetno, prema vlastitim potrebama, što se odražava u pažnji prema detaljima i vrhunskoj izvedbi.

Smještena u prirodnom okruženju, kuća nudi priliku za miran život, a infrastruktura je izvrsna, s blizinom svih glavnih sadržaja poput škola, vrtića, javnog prijevoza i dućana. Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za obitelj koja traži udoban i funkcionalan dom u prirodi, a istovremeno želi biti u blizini svih potrebnih urbanih sadržaja.

PRODAJA KUĆA, GORNJA DUBRAVA, ČUČERJE - 6 km okretište Dubrava

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Gradska kanalizacija
Vrt
Vrt
Površina vrta
520 m2
Roštilj
Blizina sadržaja
Park
Sportski centar
Igralište
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Terasa
Namješteno
Površina terase
34 m2
Godina izgradnje
2006 godina
Broj etaža
katnica
Tip kuće
samostojeća
Parking
Parkirna mjesta
4
Garaža
Dozvole
Energetski razred
B
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola

Pošalji upit

Karta