Komforni trosobni stan s nevjerojatnim pogledom na more i staru gradsku jezgru / Dubrovnik

Galerija

Komforni trosobni stan s nevjerojatnim pogledom na more i staru gradsku jezgru / Dubrovnik

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Kat
2
Površina
95m2
Cijena
494.000
ID Code :
S-327

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupaonice
2
Kat
2
Površina
95m2
Cijena
494.000
ID Code :
S-327

Opis

Predstavljamo trosobni stan smješten na drugom katu stambene zgrade u mirnom i prestižnom dijelu grada Dubrovnika, Zlatni Potok!

Impresivnih 95 m2 stambenog prostora pruža obilje mjesta za udobno stanovanje. Stan se sastoji od prostrane tri spavaće sobe, kuhinje, dnevne sobe s blagovaonicom i dvije kupaonice. Iz dnevne sobe izlazi se na prostrani balkon s nevjerojatnim panoramskim pogledom na more, otok Lokrum i povijesne gradske zidine. Mjesto koje će u domu zasigurno pružiti najljepše trenutke uživajući u zalascima sunca i čarobnim večerima.

Lokacija stana je jedna od najatraktivnija lokacija u gradu Dubrovniku. Zlatni Potok je uvijek slovio kao prestižni dio grada. Na pješačkoj udaljenosti od povijesne jezgre Dubrovnika i najromantičnije ulice Stradun. Idealno mjesto za istraživanje bogate kulturne baštine grada. Stan se nalazi u blizini dvije prekrasne gradske plaže Sv. Jakov i Banje, savršene za osvježavajuće kupanje i opuštanje na suncu u ljetnim mjesecima.

Iako zahtjeva adaptaciju, stan predstavlja izvanrednu priliku za život ili kao investiciju za turistički najam. Blizina svih sadržaja čini nekretninu idealnim izborom za one koji traže kvalitetan život u Dubrovniku. / NOVO U PONDI/ KOMFORNI STAN U DUBROVNIKU/ POGLED MORE/STARI GRAD

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Gradski vodovod
Asfaltni put
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Blizina mora
Ostalo
Balkon
Pogled na more
Tip stana
u stambenoj zgradi
Prikaži kao
Prodano
Orijentacija stana
Jug

Pošalji upit