Prodaja kamene kuće s pogledom na Stari grad i Lokrum, Dubrovnik

Galerija

Prodaja kamene kuće s pogledom na Stari grad i Lokrum, Dubrovnik

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
2
Površina
169m2
Površina okućnice
1.200m2
Cijena
Na upit
ID Code :
K-125

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupaonice
2
Površina
169m2
Površina okućnice
1.200m2
Cijena
Na upit
ID Code :
K-125

Opis

Libertas Homes nepogrešivo izdvaja iz ponude restauriranu kamenu kuću u najekskluzivnijem dijelu Dubrovnika.

Restaurirana od strane priznatih stručnjaka iz domena graditeljstva, uređenja i opremanja interijera i eksterijera, ovog puta za zadržavanje i dobivanje dodatnih fascinirajućih efekata u maksimalni prilog čistom uzvišenom mediteranskom stilu.

Stambeni prostor broji 169 m2 na dvije etaže. U prizemlju dominiraju dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, s wc-om. Otvoreno i simbiozno stubište vodi u decentno potkrovlje, prema dvjema prostranim sobama i kupaonicama. Očaravajući, svjetski poznati, pogled na otok Lokrum i posebnu modru nijansu dubrovačkog mora oduzima dah.

Kod uređenja je kombiniran izvorni klasični stil sa suvremenim i to pažljivom selekcijom prirodnih materijala, odabirom namještaja, pazeći na umjerenu prisutnost detalja, sve da se dobije na prozračnosti i nezaobilazne opuštenosti kao imperativa, koja i jest sastavna i glavna nota kulture i pojma Mediteran.

Iznimno prostrana okućnica od 1200 m2 neraskidiva je sastavnica skladne i harmonične cjeline ovog ekskluzivnog i rijetko dostupnog zdanja u Dubrovniku. Vrtovi u zasebnim cjelinama s brižno selektiranim i uzgojenim mediteranskim biljem i romantične i udobne terase zaokružuju sinergiju i harmoniju interijera i eksterijera, koji su kod svake nekretnine nerazdvojivi, a kada su prirodom i prirodnim materijalima dobiveni (kamen i drvo) riječ je u unikatnom pristupu, koji je za nekretnine ovakvog tipa i jedini ispravan.

RARITET / KUĆA S POGLEDOM NA STARI GRAD / DUBROVNIK / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Ostalo
Kuća uz more
Pogled na more
Dozvole
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola

Pošalji upit

Karta