Izvrstan poslovni prostor na odličnoj lokaciji na Trešnjevci

Galerija

Izvrstan poslovni prostor na odličnoj lokaciji na Trešnjevci

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
24
Toaleti
2
Kat
Prizemlje
Površina
606,78m2
Cijena
800.000
ID Code :
P-5471

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
24
Toaleti
2
Kat
Prizemlje
Površina
606,78m2
Cijena
800.000
ID Code :
P-5471

Opis

Libertas Homes s ponosom predstavlja prostrani poslovni prostor ukupne površine 606,78 m², smješten na odličnoj i strateškoj lokaciji u Krapinskoj ulici, u popularnom zagrebačkom kvartu Trešnjevka. Ovaj poslovni prostor, podijeljen na dva dijela od približno 300 m² svaki, idealan je za različite djelatnosti i fleksibilan u svojoj namjeni, što ga čini pogodnim za urede, agencije, zdravstvene ordinacije, edukacijske centre ili druge poslovne aktivnosti.

Ukupno 24 prostorije/ureda nude iznimnu funkcionalnost i mogućnost prilagodbe raznim potrebama, omogućujući organizaciju prostora na način koji najbolje odgovara specifičnostima poslovanja. Svaka prostorija je prostrana, s puno prirodnog svjetla, što doprinosi ugodnom radnom okruženju. Trenutno je prostor opremljen i koristi se kao uredski prostor, no zbog svoje raznovrsne namjene može se lako prilagoditi i za druge tipove poslovanja.

Ova atraktivna poslovna nekretnina smještena je na super lokaciji, s odličnom prometnom povezanošću i blizinom svih važnih sadržaja, što je čini iznimno poželjnom za tvrtke koje traže prestižnu poziciju u gradu. Slobodan parking oko zgrade dodatno povećava pristupačnost i praktičnost za zaposlenike i klijente. Također, postoji mogućnost kupnje samo jednog dijela prostora od 300 m², što pruža dodatnu fleksibilnost ovisno o potrebama kupca.

Ovaj poslovni prostor nudi iznimnu vrijednost i izvrsne mogućnosti za razvoj različitih poslovnih aktivnosti u dinamičnom dijelu Zagreba.

POSLOVNI PROSTOR / TREŠNJEVKA / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Klima uređaj
Gradski plin
Ostalo
Namjena
uredski
Pozicija
ulični lokal

Pošalji upit

Karta