Izuzetan poslovni prostor na top lokaciji, Vukovarska ulica

Galerija

Izuzetan poslovni prostor na top lokaciji, Vukovarska ulica

Detalji

Transakcija
Za iznajmljivanje
Kat
5
Površina
249m2
Cijena
3.640
ID Code :
P-5472

Detalji

Transakcija
Za iznajmljivanje
Kat
5
Površina
249m2
Cijena
3.640
ID Code :
P-5472

Opis

Libertas Homes s ponosom predstavlja izvrstan poslovni prostor smješten na prestižnoj lokaciji u Vukovarskoj ulici, jednoj od najvažnijih poslovnih arterija Zagreba. Ovaj moderno uređen prostor, ukupne površine 250 m², nalazi se na 4. katu popularne i dobro poznate poslovne zgrade. Prostor je iznimno dobro održavan i ne zahtijeva nikakva dodatna ulaganja, što ga čini spremnim za trenutnu upotrebu.

Trenutno se koristi kao poliklinika, što svjedoči o njegovoj prilagodljivosti za razne vrste djelatnosti, od medicinskih usluga do uredskih prostora, agencija, edukacijskih centara ili drugih poslovnih aktivnosti. Prostor je podijeljen u funkcionalne i dobro raspoređene prostorije, koje omogućuju optimalno korištenje prostora i pružaju ugodan ambijent za rad.

Ova zgrada nudi sve pogodnosti potrebne za moderni poslovni život, uključujući visok standard održavanja i uredno uređene zajedničke prostorije. Sama lokacija na Vukovarskoj ulici pruža izvrsnu vidljivost i dostupnost, s brzim pristupom centru grada, javnom prijevozu i važnim gradskim sadržajima. Blizina banaka, restorana i drugih uslužnih objekata dodatno povećava atraktivnost ove pozicije.

Ovaj poslovni prostor nudi idealnu priliku za tvrtke i poslovne subjekte koji traže prestižnu lokaciju, visoku razinu kvalitete i funkcionalnosti, te vrhunsku poslovnu adresu u srcu Zagreba.

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Plin
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Telefon
Asfaltni put
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Gradski plin

Pošalji upit