Građevinsko zemljište u Svetoj Nedelji s predivnim pogledom na Zagreb

Galerija

Građevinsko zemljište u Svetoj Nedelji s predivnim pogledom na Zagreb

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
2.100m2
Cijena
75.000
ID Code :
Z-5347

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Površina
2.100m2
Cijena
75.000
ID Code :
Z-5347

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas ovo prekrasno zemljište u Svetoj Nedelji!

Ovo građevinsko zemljište nalazi se u Svetoj Nedelji, na mirnoj i atraktivnoj lokaciji. Smješteno je u neposrednoj blizini glavne ceste, što osigurava lak i brz pristup. Zemljište je okruženo bujnim zelenilom, pružajući prirodni ugođaj i spokoj. Jedna od najistaknutijih prednosti ove lokacije je prekrasan panoramski pogled na Zagreb, koji se pruža iz svih dijelova zemljišta.

Ukupna površina zemljišta iznosi 2100 m². Ova velika površina omogućava izgradnju prostrane obiteljske vile s dodatnim prostorom za vrt, bazen ili druge vanjske sadržaje.

Zemljište je predviđeno za stambenu izgradnju prema urbanističkim pravilima 2.3.

Dozvoljena je izgrađenost do 30% površine parcele, što znači da se može iskoristiti oko 630 m² za gradnju.

Najveći koeficijent izgrađenosti (KI) 1,0, što znači da ukupna bruto razvijena površina građevine može iznositi do 2100 m².

Dozvoljena je izgradnja do tri nadzemne etaže. Treća etaža može biti oblikovana kao potkrovlje ili uvučeni kat, što daje dodatne mogućnosti za kreativno arhitektonsko rješenje.

Zemljište je idealno za gradnju luksuzne obiteljske vile. Blizina svih potrebnih sadržaja za ugodan život, uključujući škole, trgovine, zdravstvene ustanove i rekreacijske sadržaje, čini ovu lokaciju izuzetno praktičnom. Osim toga, na zemljištu je već napravljen projekt koji uključuje detaljno planiranje svih aspekata izgradnje, uz poseban naglasak na očuvanje prekrasnog pogleda na Zagreb.

Ovo zemljište predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže savršenu lokaciju za izgradnju doma iz snova. Kombinacija mirne lokacije, prekrasnog pogleda, velikih mogućnosti izgradnje i blizine svih potrebnih sadržaja čini ga idealnim izborom.

SVETA NEDELJA / ZEMLJIŠTE / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Asfaltni put
Blizina sadržaja
Park
Javni prijevoz
Ostalo
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
stambeno
Dozvole
Vlasnički list

Pošalji upit

Karta