Funkcionalan trosoban stan u prizemlju u naselju Gredice

Galerija

Funkcionalan trosoban stan u prizemlju u naselju Gredice

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
Visoko prizemlje
Ukupno katova
4
Površina
79,34m2
Cijena
317.000
ID Code :
S-5403

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
3
Spavaće sobe
3
Kupaonice
1
Toaleti
1
Kat
Visoko prizemlje
Ukupno katova
4
Površina
79,34m2
Cijena
317.000
ID Code :
S-5403

Opis

Libertas Homes iz svoje ponude izdvaja za Vas!

U atraktivnom dijelu Zagreba, na Trešnjevci jug, smješteno je mirno naselje Gredice koje nudi izvrsnu priliku za kupnju trosobnog stana u prizemlju održavane stambene zgrade. Stan, ukupne površine od 79,34 m² neto korisne površine, savršen je izbor za obitelji koje traže kvalitetan životni prostor u urbanom okruženju, ali s dojmom prirode i zelenila. Ova nekretnina osigurava idealne uvjete za miran obiteljski život, a njezin funkcionalan raspored zadovoljit će sve potrebe suvremenog stanovanja.

Stan se sastoji od prostranog hodnika koji vodi u ostale prostorije, pružajući osjećaj dobrodošlice čim kročite unutra. Kuhinja, koja je povezana s malom, ali praktičnom ostavom, omogućuje jednostavno i efikasno kuhanje, dok blagovaonica pruža ugodan prostor za obiteljske obroke i druženja. Dnevni boravak, koji se nadovezuje na blagovaonicu, ima izlaz na balkon koji je idealan za opuštanje na svježem zraku ili za uživanje u jutarnjoj kavi uz pogled na zelenilo koje okružuje zgradu.

Dvije spavaće sobe omogućuju dovoljno prostora za odmor i privatnost, a mogu se lako prilagoditi potrebama budućih vlasnika. Glavna spavaća soba pruža mirno utočište za relaksaciju nakon napornog dana, dok druga soba može poslužiti kao dječja soba, radni prostor ili gostinjska soba, ovisno o potrebama i željama. Kupaonica je opremljena modernim sanitarijama te je zasebno smješten WC za dodatnu praktičnost i komfor.

Jedna od velikih prednosti ove nekretnine je mogućnost parkiranja na besplatnom javnom parkingu koji okružuje zgradu, što olakšava svakodnevicu i brigu o automobilu. Ova pogodnost, uz sve ostalo što stan nudi, čini ga vrlo privlačnim za obiteljske i poslovne ljude.

Stan se nalazi na doista povoljnoj lokaciji, koja nudi sve što vam je potrebno na dohvat ruke. U neposrednoj blizini nalazi se javni prijevoz, što uključuje tramvajske i autobusne linije, olakšavajući pristup svim dijelovima grada. Blizina Sportskog parka Mladost pruža mogućnosti za rekreaciju i sportske aktivnosti, dok su osnovna škola i dječji vrtić na samo nekoliko minuta hoda, što je velika prednost za obitelji s djecom.

Za ljubitelje prirode i aktivnosti na otvorenom, jezero Jarun nudi brojne mogućnosti za šetnje, bicikliranje, veslanje ili jednostavno opuštanje uz vodu. U blizini stana nalaze se i brojni restorani i kafići, gdje možete uživati u raznim gastronomskim ponudama ili jednostavno uživati u druženju s prijateljima. Fitness centri, igrališta i trgovački centri također su lako dostupni, što doprinosi kvaliteti života na ovoj lokaciji.

Ovaj stan na Gredicama, predstavlja savršenu kombinaciju udobnosti, praktičnosti i lokacije te je idealan za sve koji traže svoj novi dom u jednom od najpoželjnijih dijelova Zagreba. Stan je dobro održavan i nudi mogućnost prilagodbe prema osobnim preferencijama budućih vlasnika. Stan je dostupan za useljenje i čeka svoje nove vlasnike koji će u njemu uživati kao u pravom obiteljskom domu.

Za sve dodatne informacije i za dogovor o razgledavanju stana, slobodno nas kontaktirajte putem navedenog broja telefona ili e-maila.

ZAGREB / PRODAJA / JARUN / GREDICE / 79,34 M2

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Centralno grijanje
Struja
Gradski vodovod
Asfaltni put
Sustav grijanja
Gradska toplana
Gradska kanalizacija
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Igralište
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Orijentacija stana
Sjever
Istok
Ostalo
Godina izgradnje
1987 godina
Broj etaža
jednoetažni
Tip stana
u stambenoj zgradi
Mogućnost zamjene
nije moguća zamjena za drugu nekretninu
Parking
Parkirna mjesta
bez parkirnog mjesta
Dozvole
Energetski razred
Energetski certifikat je u izradi
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Tehnika
Portafon
Funkcionalnosti i karakteristike stana
Kada

Pošalji upit

Karta